"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

sevdigini getirmek için

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakan 54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selenim bende hakani eklemek istedim msn den ama onunla ilgili bisey acilmiyor bende ben yeniyim yardimci olurmusun lutfen canim

hakan seni msn adresime ekledim arkadaşım bende uzun zamandır bu alanda uğraşıyorum ve tecrubeli insanlarla diyaloğa ihtiyacım var bu arada bende denedim ama vefkin resmini aluminyum folya kagıdına yazdım böyle olabilirmi acaba yoksa illede bakır levha şartmıdır bilgilendirirsen sevinirim saygılar...

selenim bende hakani eklemek istedim msn den ama onunla ilgili bisey acilmiyor bende ben yeniyim yardimci olurmusun lutfen canim
Selenim ve Hakan54 rumuzlu kişiler uzun sürece önce yasaklanmışlardır size cevap veremezler.. Eger geri döndürme ile alakalı uygulamalar arıyorsanız site içerisinde birçok metod verilmektedir size uygun olanı seçerek çalışabilirsiniz..

Bu kırmızı bakırı nerden bulabiliriz ? ve hangi duayı yazacağız ayrıntılı bilgi vermeniz mümkün mü acaba?lütfeeeeen

size acil olarak bi şekilde ulaşmam gerek msn adresinizi bulamadım msjda yazamadım...lütfen bi şekilde yardımcı olur musunuz...

mrhba...arkadaşlık daveti gönderebildim mi bilmiyorum siteye yeni üye oldum sizin blir kişi oldugunuzu anladım ...biraz konuşmaya ihtiyacım var yardımcı olur musunuz....

Sevgili "gamzenur"

Öncelikle hoşgeldiniz. Bu konudaki ilk mesajı yazan yani uygulamayı tarif eden kişi için söylüyorsanız sanırım o artık sizi duyamaz. Duysada cevap yazamaz. Kişi yasaklı. Bir sorununuz varsa ilgili bölüm başlığı altına yazarsanız size mutlaka yardımcı olabilecek dostlarımız olacaktır. Yönetici ve görevli kişiler dışındaki kişilerle mesajlaşarak yardımlaşmak yasaktır. Bu sizin iyiliğiniz içindir. Umarım beni anlıyorsunuz. Bu konuyla ilgili bir sorununuz varsa burayada yazabilirsiniz. İyi forumlar.

Bu işlemin okuması;
Ya Rakib entel hafız ellazimü bi hıfzike ila men evsaltahü ileyhi , ve entesselam limen cemate fazlüke ve entellezi tünevvirül esrare ve teksifül ebsare ve tüdidül ervahe bil envari. Eselüke bi azimi kudretike ve celili kuvvetike ve tec aleni mahfuzan fil kulli melhuzin maruzan fi külli maruzin. ve erzukni mükafete men sahabeni ve künli abdüke rakiben ve nasiren ve hafızan ve bi manzaril atfi aleyhi . naziran ya men lehül kudrete ves senae vel izzete vel beha ya Rabbel alemin...

şeklindedir..

Bu konuyla ilgili ayrintili bilgi verecek biri varmi bu islemi uygulamak icin ne yapmaliyiz tam olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri