sevdiğini geri gelmesi yada onun senınle ilgilenmesi için

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan simlaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bnde deniycem inşallahh olur umutluyum:):) bu duadan sonra inşallah u su gider mutluyum kalır:)

annesin adına havvadan doğma desm babasınada adem yazsam olurmu:/

bu uygulama büyü felan değil demi arkadaşlar yani allah rızasıyla olan bişey bir nevi allaha yalvarıp dua etmek gibi bişey demi

bu bir kırmızı büyüdür.yani aşk büyüsüdür.büyü yapanın da Islama göre ıkı tarafta da nasibi olmaz.iki dünyalık için ahiretten olmaya gerek yok diye düşünüyorum.zaten kısmetinizde var ise olur yok ise olmaz.şirke bulaşmaya gerek yoktur.

Başkası ile de birlikte ise yinede gelir mi? Ayrıca ...../..... yerlere baba /anne ismimi söyleniyor.

bu tarz uygulamalar insanı dinden çıkarabilir , namaz,besmele gibi islam şiarı var diye uygulamayın,namaz farz ya da nafile kılınır niyetsiz namaz olmaz,bu uygulamada namazı cin v.b varlıklara kılmayın,ALLAH ın ismiyle özgür irade kontrol edilmez

peki adet dönemine geldiginde ne yapicaz? okumaya devam mi edicez yoksa ara verip kaldığımız yerden 61 e mi tamamlicaz?

Bende farklı bir yöntem biliyorum , 21 kere ''olduğu kadar , olmadığı kader'' diyoruz. Bir arkadaşımdan duymuştum bende , umarım işinize yarar..

Ya arkadaşlar zamanı var mı bunun. Gece 12 den sonra diye biliyorum ama tam sabah ezanı okunurken okudum geçerli olur mu 1 aydır da okuyorum baştan mi baslamaliyim

Geri