@origanium bu konu ustunde biraz calıscam 1 hafta boyunca her gun yapsam basarıya ulasır mıyım bu baslık altında?
Uzun zamandır çalışma yapmamıştım. Bugun Merkür saatinde yaptım çalışmayı. Başardığma inanıyorum.
Uykuda bari bi rahat bırakın.
Şöyle anlatayım, çalışma ile olmaz, zira sürekli bu işe yoğunlaşmak ve tekrarlamak yapılan işin hatalı olduğu ve tekrarlandığı enerjisini yayar, iptal de edilmediği için bu üstüste yapılan çalışmalar negatif üstüne negatif enerjinin açığa çıkmasına ve sonunda sizin o işin tam tersi bir durumla karşılaşabilmenize yol açar. Ayrıca bu kadarla da kalmaz, diğer işlerinizin de aksi gitmesine, bereketinizin kaçmasına, sağlığınızın bozulmasına, en yakınınızda bulunan masum bir sabiinin başına da aynısının gelmesine ve ömür boyu bu kaderi paylaşmanıza yol açar.
Ben bu celb meselesinde çok talihsizim, büyüden kaçınmaya çalışıyorum, ayetlerle esmalarla bişiyle yapıyordum ama geçen bakım yaptırdım hocaya hepsi bana dönmüş geri, karşıya tesir etmediği gibi zararı bana olmuş. zaten ben olayların gidişinden durumun böyle olduğunu anlamıştım ama iş içinden çıkılmaz hal almıştı, şimdi hocadan unutmak için bişiyler aldım onun suyunu içiyorum inşallah kurtulurum, hülasa bu işlerde büyü bile yapacaksan işin ehli nefesi kuvvetli biri yapabilir bunu ancak, öyle herkesin yaptığı şey tutmuyor bende de olduğu gibi, düşünüp ibret almak isteyenler için bu kadarı yeter.
Sevdiğin bir kimsenin rüyasına girmek ve rüyasında iken celb etmek istersen;
Fatiha suresi 3 defa okumadan önce aşağıdaki sözleri 33 defa zikredersen, matlubunu rüyasında iken ona güzel görünüp muhabbetinle celb edersin:
"Akaddu nevme ---matlubun ismi--- ala muhabbeti ---kendi isminiz--- ve ıshki bi hurmetis suretil Fatiha."