Sevdiğin Kişinin Rüyasına Girip Celp Etme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Osiris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar ben yaptım rüyasına girmek istedğim kişi her gün olur olmaz yerlerde karşıma çıkmaya başladı deneyin bence :)

Sayın Kontejyan üstat çok güzel belirtmiş, pozitif enerji yaymak ve inancı arşa çıkarmak...

Dostlar bu Dua işe yarıyor, Yüce Mevla'nın takdiri ne yönde ise öyle olur. Fakat Sayın Kontejyan'ın uyarısına kulak kabartmalı, şüphenin zerresinden dahi ve olumsuz düşüncelerden olabildiğince uzak durmalı bu mübarek uygulama yapılırken. Sadece olduğunu düşünmeli. Selamlar...

Arkadaşlar bende deneyeceğim. Ama bakalım sonuç ne olacak? Yaptıktan sonra sizinle paylaşacağım.

çok teşekkür ederim bilgi için fakat vben bunu defalarca denedim ve sonuç alamadım araştırdım vefk gibi bişiyi varmış yani eksikmiş ...

çok teseküürler yazan kişiden allah razı olsun
allah hepimizin gönlüne göre versin dualarımızı kabul etsin tez vakitte.
ve sevdiklerimizle güzel bi yaşam gecirmemizi nasip etsin inş. amin .

arkadaşlar daha önce yamıştım vefki var die ama bu akaddü ile başlayan duasını arapça yazmak gerekiomuş ama yastık altına mı konulcak asılcakmı biri bi açıklık getirseee

osiris kardeş öncelikle paylaşım için sağol ALLAH RAZI OLSUN ...
kafama küçük bir ayrıntı takıldı bu 33 kere zikredeceğimiz isimler arasında matlubun ve kendi ismimizde yer alıyor
peki matlubun ve kendi ismimizide mi 33 kere söyleyeceğiz
yada diğerlerini 33 kere matlubun ve kendi ismimizi aralarda birerkeremi
acil cevap bekliyorum
şimdiden teşekkürler

çok güzel benimde ilk işim bu gece bunu denemek. olur ya da olmaz duadan zarar gelmez. sevdiğim insan zaten söylemez seni rüyamda gördüm diye de ama yine de yapacağım:)

3 Defa Fatiha Suresi Okumadan Önce Diyorsunuzya

Bunları Yapıp Ondan Soramı 3 Defa Fatiha Suresi Okuyacagız ?

ben bunu bir kişi için okudum ama okuduğum gecenin sabahı evdekilerin hepsi rüya görmüştü,bu dua ile alakalı mı ki

bunu denedim rüyamda onu gördüm sonra bir sürü kaplumbağa gördüm birsürü de koyun bunlar nedemek o beni görmüşmüdür?

arkadaslar ben böyle yapacagim acaba dogru mu siz söyleyin bu bir örnek

33x akaddu nevme ( ayse binti fatma onun ve annesinin ismi) ala muhabbeti (ali ibni kezban benim ve annemin ismi) ve ishki bi hurmetis suretil fatiha.
ondan sonra 3x fatiha okuycam

Geri