gümüş
Kayıtlı Üye
Mutluluk = Narsizm ise olabilir
Biz buna değerini/ ederini bilmek diyoruz kendi aramızda +)
Mutluluk = Narsizm ise olabilir
Biz buna değerini/ ederini bilmek diyoruz kendi aramızda +)
Sevgili moskov ve gümüş ve diğer başak sevmezler; benim yükselenim de başak. Ve yorumlarınızı okuyunca, acaba dedim yükselen burcumdan mabedde bundan sonra hiç bahsetmesem. Ve sizleri anlıyorum aslında ama başakların iyi yönleri de var inanın. Dost canlısı, çok sempatik ve temiz kalplidirler dersem bir şey değişir mi? Başka birçok güzellikte yazabilirim ama yazıp itici olmak da istemiyorum.
Bayanlar için birşey demiyorum ..Ben kesinlikle erkekler için yazdım bunları Ve kim ne derse desin benden kesinlikle uzak olsun bu burç
Sevgili moskov ve gümüş ve diğer başak sevmezler..Benim yükselenim de başak Ve yorumlarınızı okuyunca acaba dedim yükselen burcumdan mabedde bundan sonra hiç bahsetmesem Ve sizleri anlıyorum aslında ama başakların iyi yönleride var inanın Dost canlısı,çok sempatik ve temiz kalplidirler dersem bir şey değişir mi? Başka birçok güzellikte yazabilirim ama yazıp itici olmak da istemiyorum
Burada bir kişi oğlak erkeğini kimse mutlu edemez demiş. Herkes Başakla anlaşamam demiş. Aslan narsistdir demiş. Burcum Oğlak, Yükselenim başak, Ay burcum Aslan. İntahar etmeye gidiyorum ben bana ne yaa
Aslan burcu benim üzerimde baskın bir burç Benimle ilgilenin hıh bana ne :devil2:Ucundan kıyısından aslanlık varsa kim dediye pek aldırış etmezsiniz, edecekseniz aslanlığın hakkını verip, dert etmemeniz için sizinle ilgilenmemiz lazım gelecek yani aslanlar olarak
Arkadaşlar burada yazmıyor ama gerçi ama bir sorum olacak Bir oğlak bir balığı mutlu edebilir mi ?
Bayanlar için bir şey demiyorum. Ben kesinlikle erkekler için yazdım bunları ve kim ne derse desin, benden kesinlikle uzak olsun bu burç.
Böyle diyorsanız eminim bir bildiğiniz vardır Ama şu da var..Başak insanları genelde özeldir..İnsana kaliteli denilmez ama kalitelidir Bazen doğru kelimeleri bulamıyorum vaktim az olduğundan
Bir oglak erkegi, bir balik kadinini pek mutlu edemiyor..
Hayatimizi karartan erkeklerdir basak erkekleri.
Basak insanlari ilk baslarda iyi seyler düsündürebilir fakat öyle bir an gelir ki ona etmedigin laf kalmaz.
Balıklardan be başaklardan kimse insanları çok fazla incitemiyor mu yani?