"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sempati Büyüsü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan karzem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paylaşım için teşekkürler... Ancak nereden alıntı bu büyü? Güvenilir bir yerden mi? Yoksa uydurma mı? LÜTFEN ALINTI YAPTIĞINIZ YERİ BELİRTİN!!! Ki bizde gönül rahatlığıyla uygulayalım. ;)

Bilen biri birşey yazarsa hersey cozulur

Banada guzel geldi bu koku ise yariyo sanırım arkadaslar

Arkadaşlar güzel koku zaten sempatik hoş bişeydir.....herkeste güzel kokan insanları sever sempatide duyar...güzel koktugunuz zaman sizde kendinizi iyi hissedersiniz ve özgüveninizde artar...insanlara sempatik geldiğinizi düşünebilirsiniz....büyüyü bilmem ama deodarant ve parfüm ü destekliyorum:hurray:

Saçlarım güzel olsunda büyüye gerek yok o zaman özgüvenim bütün büyülere bin basar :D ayrıca insanlardan ilgi görmek için yada aşk yaşamak için büyü yapmak bana saçma geliyor

Okunuşu yazıldığı gibimi yoksa daha değişik mi ayriyetten bu dil nece acaba türkçesi hakkında da birşey paylaşılmamış . Son olarak bir kaynakta belirtilmemiş. Bilgi verirseniz sevinirim.

E.şi sözlükte manita büyüsü altında paylaşılmış üstad harry potter onaylı sempati büyüsü.
Anlam aramayın:D

ben sadece okuduğum bir yerden sizinle paylaşmak istedim, dalga geçmenize gerek yoktu

Dalga geçtiğimi zannetmiyorum. Konuyu açan kişinin kim olduğuna bile bakmadım zira.
Bu tarz uygulamalarda kaynak paylaşılması gerek, kaynağın harry potter serisinden olduğunu belirtince durumun komikliği zaten dalga geçmiş izlenimi veriyor. Zaten yapım gereği muzip bir insanım, sizinle bir derdim yok,
konu paylaşırken kaynağın ne olduğunu bilin de paylaşın. Büyü sonuçta.
İyi forumlar:)

Harry potter serisinde böyle bir şey geçmez.
Bu arada bu büyü(!) plasebodur büyük ihtimal.(telkine dayalı olumlu etki verme)
Konuyla alakalı madem yazıyım bende, sempati için bilginiz ve inancınız varsa doğru enerji ve kimyasal bilgi ile çekicilik iksirleri oluşturabilirsiniz.Forumda vardı , herkes de çalışır mı muamma.

Dalga geçtiğimi zannetmiyorum. Konuyu açan kişinin kim olduğuna bile bakmadım zira.
Bu tarz uygulamalarda kaynak paylaşılması gerek, kaynağın harry potter serisinden olduğunu belirtince durumun komikliği zaten dalga geçmiş izlenimi veriyor. Zaten yapım gereği muzip bir insanım, sizinle bir derdim yok,
konu paylaşırken kaynağın ne olduğunu bilin de paylaşın. Büyü sonuçta.
İyi forumlar:)
haklısınız kaynak verebilirdim ama farklı bir sitede bulduğum için kaynağı yazamadım, bir dahaki yeni konu açtığımda dikkat ederim teşekkür ederim size :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri