Kuzeyateşşş
Kayıtlı Üye
Dövmeyi yapan kişi ne demişti?[/QUOTE bi arkadaşımda vardı bende aynısını yaptırdım 3 yıl oluyor
yamuk çizilmiş evet ? hiç bir dövme bu şekilde olamaz dövmenin doğasına tersbu dövme değil bu göz kalemiyle yapılmış bir çizim zaten yamuk yapılmış dövme olmasına imkan yok zaten iğne izide yok kalın ve yeni yapılmış azcık gölgelenmiş akmış yani biri küçük biri büyük çizgiler var acemice konuyu açan arkadaş detaylı bilgi paylaşmamış ne öğrenmek istiyor kim yapmış nasıl olmuş ne amaçla çizmiş vs.. amacın ne arkadaşım ?
kısaca kız arkadasım satanisti tanıştıktan kısa bir süre sonra bende yaptırdım 3 yıldır dövmeden sonra beden olarak erimeye başladım Ne zaman sildirmeye kalksam bişeyler oluyor sildiremiyorumBu yaptırdığın bir dövme mi , anlamını bilmeden falan mı yaptırdınız acaba ?
bu dövme değil bu göz kalemiyle yapılmış bir çizim zaten yamuk yapılmış dövme olmasına imkan yok zaten iğne izide yok kalın ve yeni yapılmış azcık gölgelenmiş akmış yani biri küçük biri büyük çizgiler var acemice konuyu açan arkadaş detaylı bilgi paylaşmamış ne öğrenmek istiyor kim yapmış nasıl olmuş ne amaçla çizmiş vs.. amacın ne arkadaşım ?[/QUOTE bu kadar sert giriş yaparak bu dövmedeki anlamı ve ne olduğunu bildini düşünüyorum
fotoğrafı ters çektiğim için öyle görünüyor cok bilmişlik taslamadan anlamaya çalış orijinal dövme bu ben neyi soruyorum siz ne sacmalıyorsunuz.yamuk çizilmiş evet ? hiç bir dövme bu şekilde olamaz dövmenin doğasına ters
Ben sadece dövme olduğunu düşünmüyorum Ortam efektlerden dolayı koyu çıkmış olabilir şuan böyle !3 yıllık bir dövme bu kadar koyu renk kalamaz arkadaşım kusura bakma ?
Dövme kız arkadaşımda var dı kız arkadaşımı kısaca anlatırsam satanisti büyü vb işlerle uğraşıyordu cok anlatmasada bu kadarını biliyorumDövmeyi yapan kişi ne demişti?
anlıyorum da 3 yıldır aklın nerdeydi kardeşim madem sen çok biliyordun yaptırmadan önce araştırsaydın, burdan görünen o, öyle değilse de kusura bakma bilmişliği sen tasla farketmez ama sende bilmişlik taslayacak durum olsaydı yaptırmadan önce anlamını sorardın diye düşünüyorum, geçmiş olsunF
fotoğrafı ters çektiğim için öyle görünüyor cok bilmişlik taslamadan anlamaya çalış orijinal dövme bu ben neyi soruyorum siz ne sacmalıyorsunuz.
Bilmiyorum çıldırcam bu gidişle sildirsem her şey yoluna girer mi