"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

selam esma-i İlahiye ile ilgili bir sorum olacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bari

Kayıtlı Üye
Selamlar

Ben internetten 8 ciltlik havas gizli ilimler hazinesi (Derleyen MUSTAFA ILOĞLU ) isimli kitapları pdf olarak indirdim ve bu kitapların 3. cildinde okurlarımıza armağan diye bir dua formunda 10 adet esma-i İlahiye oluşan bir dua var ( Ya Allahü , ya rahmanü ya rahiymü , ya hayyü ya kayyümü ... diye gidiyor ) bunların günde 100 adet okunması ile para , iş , kötülüklerden korunma , bilmek öğrenmek istediklerini rüyasında görme v.b. gibi yardımları sağlayacağı söylenmekte , bende bunu 3 -4 gün okudum ama daha sonra bir arkadaşıma sorduğumda bana bunları okumamam gerektiğini çünkü 240 V ta çalışan bir elektirkli aygıta sanayi ceryanı verilince yanması gibi bende ters bir etki yapabileceğini söyledi ( benim inancım tam ama 0 müslümanlığın gerekliliklerini yaptığım söylenemez ( 5 vakit namaz kılmak içki içmemek v.b gibi .. ) Allah'ım affetsin ) bu konuda sizin düşünceniz nedir .. teşekkürler

Bu formülü temiz bir kalple inanarak okuyabilirsiniz. 100 adet fazla bir sayı değildir size zarar vermez, tam tersine orada yazılanlardan başka ruhsal olarak gelişmenizi kolaylaştırır, anlayışınızı artırır ve hayat size daha kolaylaşır. Tek şart ara vermemektir. Arkadaşınızın söyledikleri çok fazla sayıda okumalar için geçerli olabilir belki...

Zarar gelmez okuyun, bunlar zaten arındırmak için gerekli siz günah olacaksınız ki arınacaksınız birbirini tamamlayıcıdır..

Sağolun bencede Allah'ın adını zikr etmek bir zarar vermez diye düşünüyorum ama genede sizin gibi bilgili kişilerden teyit almak istedim .. Çünkü bu alem gerçekten çok derinmiş ve burada boğulup kaybolmak istemem açıkcası ;

O zaman Tam olarak yazayım duayı belki arkadaşlarımızdan da uygulamak isteyenler olabilir ;

Ya Allahü , Ya rahmanü Ya Rahiymü Ya Hayyü ya Kayyümü , ya Hannanü ya Mennanü ya Bedi'as semavati vel erdı ya Malikel mülki zül celali vel ikram ...

Bu duayı günde 100 kere vird eden kimselere Cenabı Hakk, hiç ümit edip beklemediği yerden rızk gönderir. Bozuk işlerini yoluna kor.Maddi ve manevi hiçbir hususta yardımını esirgemez . İnayet ve keremlerine gark eder. Kendisini herkez sever.İşlerini görür.Huzur-u kalp verir . Vüs'at ve bolluğa kavuşturur.Bilmek öğrenmek istediği şeyleri rüyasında açık bir şekilde gösterir. Kimse kendisine fenalık yapamaz .Bu esmaların hududsuz faydalarını devamlı surette okuyanlar pek az zamanda görürler ...

Havas gizli ilimler ansiklobedisi 3. Cilt sayfa 802.

merhaba arkadaş Havas gizli ilimler ansiklobedisi nerden indirdin bir mahzuru yoksa bizimlede paylaşabilir misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri