joys
Kayıtlı Üye
Evet gerçekten üzücü. Geçmiş olsun demek istiyorum ben de. Hakkınızda hayırlısı olsun. Yalnız ilk okuduğumda ben de muthis hayret etmiştim. Neler yapılıyor diye ... İnanıyorum bu tarz şeyler yapılabileceğine. O nedenle ne dinledim ne de niyetim var. Olan şarkılara oldu. Ne çok dinlerdim hotel californiayı, bazı diğer sarkilari. Yoktur bışey deyip, dinleyeyim desem de içime sinmiyor. Allah'tan türkçe şarkılar var türkçe dinliyoruz. Yabancı müziklere karsi tedirginlik oluştu. Ne çok severdim oysa... Ama şunu belirtmek istiyorum. Bazı arkadaslar "niye böyle yapsınlar ki, neden" diye sormuşlar. Nedeni şu.(bence) tüm savaşlar çatışmalar, kavgalar hep inanç merkezlidir. Kişiler arası, ülkeler arası ya da gruplar arası, daima. Topla tüfekle de savasırsınız, bombayla da. Müzik altına gizlenmiş mesajla da savasırsınız. Savaş metodunuz farklıdır sadece ve evet kesinlikle çok zekice. Doğrudur, yapılmıştır, olabilir. Ama asl olanın çocukların saf, masum beyinlerinın düşüncelerinin korunması gerektiğidir diyorum. hepimiz hakkında hep hayırlısı olsun ... Sevgilerimle