Şarkıları tersten okuyunca dehşete düştüler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet gerçekten üzücü.:( Geçmiş olsun demek istiyorum ben de. Hakkınızda hayırlısı olsun. Yalnız ilk okuduğumda ben de muthis hayret etmiştim. Neler yapılıyor diye ... İnanıyorum bu tarz şeyler yapılabileceğine. O nedenle ne dinledim ne de niyetim var. Olan şarkılara oldu. Ne çok dinlerdim hotel californiayı, bazı diğer sarkilari. Yoktur bışey deyip, dinleyeyim desem de içime sinmiyor. Allah'tan türkçe şarkılar var türkçe dinliyoruz. Yabancı müziklere karsi tedirginlik oluştu. Ne çok severdim oysa... Ama şunu belirtmek istiyorum. Bazı arkadaslar "niye böyle yapsınlar ki, neden" diye sormuşlar. Nedeni şu.(bence) tüm savaşlar çatışmalar, kavgalar hep inanç merkezlidir. Kişiler arası, ülkeler arası ya da gruplar arası, daima. Topla tüfekle de savasırsınız, bombayla da. Müzik altına gizlenmiş mesajla da savasırsınız. Savaş metodunuz farklıdır sadece ve evet kesinlikle çok zekice. Doğrudur, yapılmıştır, olabilir. Ama asl olanın çocukların saf, masum beyinlerinın düşüncelerinin korunması gerektiğidir diyorum. hepimiz hakkında hep hayırlısı olsun ... Sevgilerimle

Merhaba arkadaşlar bu arada müziği tersten dinleme programını araştırdım buldum ve bir kaç tane türkçe müzik üzerinde deneme yaptım denemelerimin sonucu temiz çıktı ilgilenen arkadaşlara paylaşım yapabilirim teşekkür ederim ...

reverse speech professional programın adı bu googleden arayarak bulabilirisiniz. Uyarıda bulunmak isterim dinleyeceğin parçayı wav formatına dönüştürmelisin

Teşekkürler.Yerli birkaç tane şarkı bakmak niyetindeyim. Herkese melek görünen şarkıcıların parçaları ;)

Bende diyorum ki neden bu şarkıları dinlerken huzur ve keyif duygusu alıyorum demek ki bu yüzdenmiş. :)

Onu bunu bilmemde Madonna yı ne zaman Tv de görsem bu kadının çok kötü şeylerle uğraştığını hissediyorum sanki müzik yapmak onun perdesi gibi Aynı şey Angelina Joli de de hissediyorum.

Hekese günaydın.

bu işler yıllardır sürüyor, türkçe parçalarda da var bu tip back-masking uygulamaları, subniminal mesajlar, varda var.

bir kimyasal madde düşünün sizi antene dönüştürüyor.

titanyum ile başlıyan ve yediğimiz, çocuklarımıza yedirdiğimiz birçok gıda içersinde var.

araştırın görün.

saglıcakla.

Sayın sizo, kim kime hesap soruyor?

Biz nerdeyse bu sanatçıların hepsini dinledik, üzüntülü zamanlarımızda bu şarkılarla ağladık, bu şarkılarla güldük, bunlarla eğlendik, aşık olduk yine bu şarkılarla heyecanlandık..

Hesabı devlet soramaz. Bir kuruluşda soramaz. Çünkü insanlar bu maskeli kişileri seviyor, dinliyor. Ne derse desin. Hatta bu yazıyı okuyanlar bile belki dinlemeye devam edecekler.

Bu sorgulama kendi içimizde. Onları dinlememeliyiz.

Hadi diyelim ne dediklerini araştırmak için dinliyoruz o vakit onların şarkılarıyla duygularımızı yönlendirmemeliyiz.
Yönlendiği taktirde o kültür bizimde parçamız olmuyor mu?

Bizim ve onların ''bir'' olan özelliği varsa en azından ''bir'' yerde onlar ve biz kavramı anlamsızlaşmıyor mu? O zaman hesabı kim kime soracak?

Önemli olan dinlememek. Ve bu gibi paylaşımlarda bulunup çevresindeki kişilerin haberdar olmasını sağlamak. Anlatmak.

Kendiniz şarkıları tek tek dinleyip kontrol edip birdaha başlık atın bence'! başlığı açan sayın arkadaş

Konu illimunatiye gidiyor, zamanında forumda çok tartışıldı, epey konu açıldı. Ancak gereksiz tartışmalara sebep olduğu için de yasaklandı.

http://www.gizlimabet.com/threads/23318-illuminatiyi-ve-mason-konular%C4%B1-ve-mesajlar%C4%B1-sitemizde-art%C4%B1k-yasak
İnsanlara çok ilgi çekici geliyor sanırım bu konu......ayrıca kim yaptıysada güzel yapmışş şifreli şarkılarda iyidir buda benim fikrim...illimünati ye taka taka öküz altında buzağı arayan arkadaşlar var..sanki FBİ ajanısınız..

Lütfen, konu uzamasın!! Uyarı yukarıda yapılmış ve yasak olduğu belirtilmiştir. Tekrar tartışma çıkmasını istemiyoruz, uyarıya rağmen tartışma ortamı yaratılırsa ceza puanı alınır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri