"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Saraydaki kız

rabbit.

Kayıtlı Üye
Selamlar herkese, bir ay önce bir rüya gördüm ve sanırım hayatım boyunca gördüğüm en garip birkaç rüyadan biriydi, öncelikle çok gerçekçiydi;
Rüyamda bir yabancı ülkedeyim ve bir turist olarak bir sarayı geziyorum yanımda da bir akrabam var sarayı gezerken aslında ziyarete açık olmayan bir odaya giriyoruz kocaman bir oda belki sarayın en büyük odası, kırmızı işlemeli kocaman bir yatak, eski işlemeler var üstünde bir masa var yanında ve takı kutusu içinden de yakut bir kolye var o kolye bana o kadar tanıdık geliyor ki elime alınca, sonrasinda yatağın ucuna geçiyorum zemindeki ahşabı kaldırıyorum içinden bir sandık çıkıyor, sandığın içinde iki tane taç islemesiz biri erkek biri kadın için birkaç kumaş ve bir de kelebekli gibi eski bir toka çıkıyor tokayi alınca bir anı görüyorum uzun saçlı saç rengi bana benzeyen başındada o toka var bir kız önce saray koridorunda gezdiğini görüyorum sonra iki erkek tarafından bir bıçakla öldürülüyor ya da zarar görüyor, çok gerçekciydi yani sanki tam o an rüya değil de her şey gerçekti. Bir de sarayın o odası ve o kız sanki gizleniyormus bilinilmesi istenilmiyormus gibiydi. Yorumlayabilen olur mu?

Geri