"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şansımızı Nasıl Yükseltebiliriz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cathrine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cathrine

Kayıtlı Üye
Bu sitedeki eski konulara ulaşamadığımız için bazı konuları yeniden paylaşmak ,güncellemek istedim...Hayatınızın bir döneminde hiç şeytanın bacağını kırdığınız ya da şansınızın iyi yönde değiştiğini deneyimlediniz mi?Bunu deneyimlediğinizde hemen öncesinde ne yaptınız da şansınız değişti?Şansımızı yükseltme ya da ''dört ayağı üzerine''düşme gibi deneyimlerinizi anlatabilirsiniz.Bu başlık altında şansa dair her şeyi yazabiliriz arkadaşlar...Bu konu hakkında konuşmaktan hiç birimiz bıkmayız bence...Hep beraber birbirimize anlattıklarımızla birbirimize şans getirelim...

Bazıları ballı oluyor bazılarının hayatının da kendnden başka herkese hayrı oluyor.
Ben hep başkalarına şans getirdim ama onlarsa bana şanssızlık uğursuzluktan başka bir sey vermedi. Bunu büyü ile yapanlar da var içlerinde şifa, şans vb pozitif enerjileri çalanlar.
Tabi bu konuda bilinçaltinin gücü de etkili oluyor. Ön teker nereye giderse arka teker oraya gidiyor. Hayata dezavantajlı başlayanlar avantajlı başlayanlarla bir olmuyor. O döngüyü kırmak çok zor.

Tabi bu konuda bilinçaltinin gücü de etkili oluyor. Ön teker nereye giderse arka teker oraya gidiyor. Hayata dezavantajlı başlayanlar avantajlı başlayanlarla bir olmuyor. O döngüyü kırmak çok zor.
Yukarıda anlattıkların oluyor maalesef ama madem biz bazı insanlara şans getiriyoruz ;belki bize de şans getirenleri bulmamız gerekiyor,işte o nasıl olacak ??Yeni tanıştığımız insanları önce gözlemleyeceğiz..Özellikle çok şanslı olduğunu gördüğümüz kişilerle daha fazla görüşereek biz de başarabiliriz...Bizim şansımıza ihtiyacı olmayanlar,dertten sorundan bahsetmeyenlerle belki de...Çünkü o da bir enerji sonuçta...Bu tip hesaplarla ilişkiler kurulmaz ama bu hale geldik..Bazı nesneler bile insana şans getiriyorsa bazı insanlar da şans yükler ya da şans çalar demek ki....Bir de böyle deneyelim....Şanslı insanlarla bağlantı kuralım,nasıl olur? :love:

Yukarıda anlattıkların oluyor maalesef ama madem biz bazı insanlara şans getiriyoruz ;belki bize de şans getirenleri bulmamız gerekiyor,işte o nasıl olacak ??Yeni tanıştığımız insanları önce gözlemleyeceğiz..Özellikle çok şanslı olduğunu gördüğümüz kişilerle daha fazla görüşereek biz de başarabiliriz...Bizim şansımıza ihtiyacı olmayanlar,dertten sorundan bahsetmeyenlerle belki de...Çünkü o da bir enerji sonuçta...Bu tip hesaplarla ilişkiler kurulmaz ama bu hale geldik..Bazı nesneler bile insana şans getiriyorsa bazı insanlar da şans yükler ya da şans çalar demek ki....Bir de böyle deneyelim....Şanslı insanlarla bağlantı kuralım,nasıl olur? :love:
O tür kişiler sana iyi gelecek insanları da barındırmiyor yakınlarında emin ol insanlar sandığından çok daha kötü, üstüne bulaştırdıklari negatif enerjiler kendileriyle uyumlu olmayan kişiler olaylarla arana engel koyuyor.
Açıkçası şans vb konulara inancımı yitirdim, şansa yer bırakmayacak kadar çabalama taraftarıyım. En kötüye hazır ol, en iyi gelirse mutlu ol.

Bu sitedeki eski konulara ulaşamadığımız için bazı konuları yeniden paylaşmak ,güncellemek istedim...Hayatınızın bir döneminde hiç şeytanın bacağını kırdığınız ya da şansınızın iyi yönde değiştiğini deneyimlediniz mi?Bunu deneyimlediğinizde hemen öncesinde ne yaptınız da şansınız değişti?Şansımızı yükseltme ya da ''dört ayağı üzerine''düşme gibi deneyimlerinizi anlatabilirsiniz.Bu başlık altında şansa dair her şeyi yazabiliriz arkadaşlar...Bu konu hakkında konuşmaktan hiç birimiz bıkmayız bence...Hep beraber birbirimize anlattıklarımızla birbirimize şans getirelim...
şans biraz da nerden baktığınla alakalı bi durum.Hayatta herkesin şanslı olduğu durumlar oluyordur.önemli olan bunları görebilmek.Ben işimi bi türlü oturtamamıştım 3 senedir kendimi şanssız hissediyordum sonra alakasız bi arkadaşımın referansıyla çok güzel bi yerde işe başladım ne oldu şimdi de şanslı mı oldum? Değil tabiki..Önüne geleni yaşa şans mevzusunu hiç düşünme.Çok düşünmek istiyorsan çok şanslı olduğunu fırsatların hayatına aktığını imajine et yararı olur.

Açıkçası şans vb konulara inancımı yitirdim, şansa yer bırakmayacak kadar çabalama taraftarıyım. En kötüye hazır ol, en iyi gelirse mutlu ol.
Ben zaten çabalamaya inanıyorum ama ayrıca araştırmayı da seviyorum bu konuları....Sadece şansa inanarak davransak olmaz ama en azından iyi gelmeyen kişilerle görüşmeyi bırakabilmek de başarıdır....Kendi merkezimizde kalmayı başarabiliriz....

şans biraz da nerden baktığınla alakalı bi durum.Hayatta herkesin şanslı olduğu durumlar oluyordur.önemli olan bunları görebilmek.Ben işimi bi türlü oturtamamıştım 3 senedir kendimi şanssız hissediyordum sonra alakasız bi arkadaşımın referansıyla çok güzel bi yerde işe başladım ne oldu şimdi de şanslı mı oldum? Değil tabiki..Önüne geleni yaşa şans mevzusunu hiç düşünme.Çok düşünmek istiyorsan çok şanslı olduğunu fırsatların hayatına aktığını imajine et yararı olur.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için...İmajine etmeye çalışacağım..Yolda güzel bir kelebek gördüğümde ya da güzel bir çiçek,manzaraya denk geldiğimde de ....Bence bunların da faydası oluyor ,en çok da mutluluk seviyesini yükselttiği için daha çözüm odaklı olabiliyorum..Ama sizin yaşadığınız şans mı derseniz ,evet bir yerde şansınız iyi yönde değişti ve 3 yıllık bekleyişten sonra iyi bir işe girmeniz bir yerde güzel bir kırılma yaşadığınızı gösterir...Tabii ki sizin eğitiminiz ya da becerileriniz de buna sebep ama bu işe vesile olan kişinin sizin iyi bir arkadaşınız olması da şansınıza etkili olmuş....İşte bundan bahsediyorum...Kimi okulu bitir bitirmez bir işe girer,,ruh eşini ilk flörtünde bulur güzel bir yuva kurar ...kimi de işten işe koşar,kişilerle de tutturamaz,sürekli bir düzen arayaşı içinde olur...Herkesin bir zamanı vardır ama neden bazı insanlarınki su gibi akar ??Belki bunları konuşuruz da hepimize rehber olur konuştuklarımız....

Şansın aşk enerjisiyle alakalı olduğunu düşünüyorum.. Çünkü hayata karşı büyük bir heyecan duymaya başlıyorsun her şey gözüne güzel görünmeye başlıyor. Bildiğin çiçek açıyorsun. Bu bakış açısından yola çıkarak şansın yükselmesi için hergün 5-10 tane güzel şeyler bulmak işe yarıyor. Mesela bir binanın rengi, yanından geçen amcanın şapkası aa ne güzel yakışmış, olmuş, çimenlerin rengi bulutların güzelliği vs vs.
Kendinle ilgili iyi dileklerde bulunmak, kendini övmek ve iltifat etmek.. Çocukken iltifat edilmiş övülmüş kişiler hayata 5-0 önde başlıyor söylenenlerin gerçekleşme ihtimali çok çok yüksek çocuk ona inanıyor. Bizde aynı şekilde böyle kendimizi övmeli iltifat etmeli iyi dileklerde bulunmalıyız o şans faktörünü artırıyor içerde büyük bir inanç oluşturuyor.
Şanssız olduğunu düşünen kişiler ufak ufak hergün çocukken şanssız olduğunu düşündüğü anlara gidip kendi çocukluğuna sarılıp waow çok şanslısın biliyor musun daha önce böylesini görmemiştim gibi konuşunca :)) birkaç gün sonra etkisini alıyor..
Aurayı parlatmak güçlü ışıklarla doldurmak ve güneş ışığıyla solar pleksus çakrayı da güneşle doldurduğunu beslediğini imgelemek şansı artı özgüveni, kısmeti, çekiciliği artırıyor. Kendi deneyim ve gözlemlerim.
Ek olarak kadınlar tanrıça arketipini besleyen olumlamaları kendilerini severek, saçlarını tarayarak, güzel kokulu yağlar (ylang ylang, hanımeli,hindistan cevizi) bunları çakra yerlerine masaj yaparak sürerken olumlamaya devam edince açılıyor o şans enerjisi

Şansla ilgili çok sevdiğim bir alıntıyı sizlerle paylaşmak isterim:

''Bir başkasının mutsuzluğundan ölebilirsiniz,duygusal durumlar hastalık kadar bulaşıcıdır.Boğulmakta olan birine yardım ettiğinizi düşünebilirsiniz,ama aslında yalnızca kendi felaketinizi hazırlıyorsunuzdur.Talihsizler bazen şanssızlığı kendi üzerlerine çekerler;sizin üzerinize de çekeceklerdir.Bunun yerine mutlu ve talihlilerle bağlantı kurun.''

İktidar ve Güç Sahibi Olmanın 48 Yasası/Robert Greene

(Burada basedilen talhisiz insanları anlamışsınızdır...Gerçekten sorunu olan,yardıma muhtaç insanlar değil;boş boş ağlayıp yakınan manipulatif kişiler yani duygu sömürücüleri)

Bu yazarın güzel kitapları var,içinde çok güzel de tarihi hikayeler var...Bütün ilişkilerin dinamiğini çok güzel tesit ediyor ...Ben okurken çok eğleniyordum ama tavsiyelerini uygulamak çok zor tabii ki....İncelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız....Kötülere karşı uyarıyor ama kötülüğü de acımasızca tavsiye edebiliyor,yani manipülasyonu öğretiyor ya da ondan korunmayı ama uygulamanız gerekmez....En azıından başkalarının nasıl oyunlar yaptıklarını daha iyi anlarsınız,eğlenmek için okunur dostlar...Kitapta yukarıdaki gibi alıntılar da mevcut...Nereden esti derseniz her konuda çok güzel alıntılardan yararlanmış yazarın kendisi de....Dünya tarihinden örnekler var...

Şans konusunda bazı objelerin ya da eşyaların şans getirdiği ya da aksi iddia ediliyor...Örneğin bazı öğretilerde filin eve şans getirdiği söyleniyor bazı yerlerde de filin ağır bir enerjisi olduğu için kişiye zorluk çıkarabileceği düşünülüyor?Sizin de şans objelerine ilginiz var mı?Hangi objelerin size iyi geldiğine inanıyorsunuz?Bu konuda söyleyecekleriniz varsa birlikte tartışalım....

Geri