Şans Kolyesi Yapılışı

İyi günler,

Herhangi bir kolye olur mu? Altın,gümüş vs. Çok sevdiğim bir kolyem var onun üzerinde uygulamak istiyorum.

• Beğendim
Tepkiler: yay
arkadaşlar bir arkadaşım için şans kolyesi hazırlamak istiyorum fakat yaşadığım ev ne yazık ki ay ışığını almıyor neredeyse güneş bile yaz vaktinde çok nadir giriyor :D karanlığı sevdiğim için 3 gece dolunayda bırakmadan bunu yaparsak ne gibi bir etkisi olur yada azarlır yada ay ışığı altına koyma şansım olmadığı için bir alternatif sunabilirmisiniz merak ediyorum. şimdiden teşekkürler

arkadaşlar bir arkadaşım için şans kolyesi hazırlamak istiyorum fakat yaşadığım ev ne yazık ki ay ışığını almıyor neredeyse güneş bile yaz vaktinde çok nadir giriyor :D karanlığı sevdiğim için 3 gece dolunayda bırakmadan bunu yaparsak ne gibi bir etkisi olur yada azarlır yada ay ışığı altına koyma şansım olmadığı için bir alternatif sunabilirmisiniz merak ediyorum. şimdiden teşekkürler
O halde başka birsey hediye edin. Sitede benzer uygulamalar vardır bakın. Ay alternatifi olacak birsey degil malesef. Kolyeyi sarJ eden ve etkiyi besleyen ayın kendisi.

Ayrica genel bir düzeltme ; 3 gece dolunay demek ; dolunaydan önceki gece +dolunay gecesi + dolunaydan sonraki ilk gece , demek

O halde başka birsey hediye edin. Sitede benzer uygulamalar vardır bakın. Ay alternatifi olacak birsey degil malesef. Kolyeyi sarJ eden ve etkiyi besleyen ayın kendisi.

Ayrica genel bir düzeltme ; 3 gece dolunay demek ; dolunaydan önceki gece +dolunay gecesi + dolunaydan sonraki ilk gece , demek
çok teşekkür ederim bunları biliyorum ama malum o zaman ki yerleşik düzenle şimdiki şehir hayatını bir tutmak çok zor neredeyse evler adam gibi güneş alamaz olmuş birde izmir'de yaşıyorum ben eğer buraları biliyorsanız ne kadar sıkışık bir düzende yerleşim yapıldığını bilirsiniz. ama cevabınız için teşekkür ederim o zaman farklı bir hediye tercihi yapayım yada 3 günü tamamlayabileceğim birisinde kalayım :) iki seçenekten bir tanesini düşünücez artık çok teşekkür ederim :)

Süryani nazarligimi çok seviyorum. Onunla yapmayı düşünüyorum. Hem yarın dolunay var. Umarım süryani nazarligi ile olur

Konuyu one alayım yarın dolunay var yapmak isteyen arkadaşlar varsa bugünden itibaren koymanız gerekiyor kolyeleri :)

Geri