"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sabun Ve Büyü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan doguhang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doguhang

Kayıtlı Üye
Sabun ve saç kullanılarak yapılan acı çektirme büyüsü nasıldır. Lazım olduğu için açtım konuyu. Neden, kime, niçin yapıyorsunuz sorularını sormanıza gerek yoktur. Ama acil lazım umudum yönetici ve kadrosunda.

Sayin doguhang umutlarinizi kiracagim icin uzgunum ama site dahilinde yonetim yada kadrodan hic kimse bilse dahi acik sekilde size bu konuda asla yardimci olmayacakdir bunun asil nedeni soz konusu buyunun amacinin aci vermek degil olume sebebiyet vermek olmasidir kaldiki bundan daha hafifi uygulamalarda bile ozelliklede zarar vermeyi hedefleyenlerde kimse size yardimci olmayackadir .Okumalar ve dualar disindaki uygulamalar sadece yeterli bilgi ve birikime sahip kimseler arasinda bilgi paylasimi amaciyla uyelerden gizli olarak yapilmaktadir .

Var ama eksik olarak yaziyoruz bu tur paylasimlari kimin ne amacla kullanacagini bilemdigimiz icin maddi manevi vebal altinda kalmamak adina sadece ornek teskil etmesi ve bilgi paylasimi amaciyla yaziliyorlar ve asla uygulama tamamen paylasilmiyor bilgiler eksikdir ve kullanacak kisinin isine yaramaz .

bunun duası bi surenin bi ayetini tersten okuyosunuz bulmak çok zor diil ama tutar mı onu bilemem :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri