acemicadisofia
Kayıtlı Üye
Bundan birkaç gün önce rüyamda şempanze maymunlarını bütün bütün fırında pişirip yiyen kadınlar görmüştüm. Kadınlar üç kişi felandı, üç tane de pişmiş maymun vardı. Bunlar oturma pozisyonunda bütün bütün pişirilmişlerdi ve yüzleri sanki sırıtır gibiydi kadınlar bunları yerken. Kadınlarsa genç güzel iyi görünümlü tiplerdi. Nasıl olup ta maymun eti yediklerine şaşırmıştım hatta.
Bu sabah ta uyanmadan hemen önce bir erkeğin sadece kafasını pişirmiş yiyen bir kadın gördüm. Normalde böyle iğrenç rüyalar görmem, gördüklerimi de pek kafaya takmam ama üstüste birkaç gün arayla bu tür rüya görünce dikkatimi çekti, biraz rahatsız oldum ve korktum hatta. Acaba kötü bir haberci rüya olabilir mi? Felaket, hastalık, kötü duruma düşmek vs? Yorumlayabilen olursa teşekkürler şimdiden.
Bu sabah ta uyanmadan hemen önce bir erkeğin sadece kafasını pişirmiş yiyen bir kadın gördüm. Normalde böyle iğrenç rüyalar görmem, gördüklerimi de pek kafaya takmam ama üstüste birkaç gün arayla bu tür rüya görünce dikkatimi çekti, biraz rahatsız oldum ve korktum hatta. Acaba kötü bir haberci rüya olabilir mi? Felaket, hastalık, kötü duruma düşmek vs? Yorumlayabilen olursa teşekkürler şimdiden.