geceye-ait
Kayıtlı Üye
Çok denedim; ama görmedim.
Peki birine rüyamızda bir şeyi anlatmak istiyoruz . Yapabilir miyiz böyle bir şey karşı tarafta aynı rüyayı görüp bizi dinler mi ? Dün bir konu açılmıştı rüyaya girmekle ilgili sonra bulamadım kaldırıldı sanırım .
galiba burda öyle bir paylaşım vard ıve bende aldım uyguladım pentagram çizilip harfler yazılıydı onu bulamazsanızda knzul havasta galiba bir yönte mvar rüyaya giripte bişiy anlatıp göstermek filan
Peki birine rüyamızda bir şeyi anlatmak istiyoruz . Yapabilir miyiz böyle bir şey karşı tarafta aynı rüyayı görüp bizi dinler mi ? Dün bir konu açılmıştı rüyaya girmekle ilgili sonra bulamadım kaldırıldı sanırım .
''Allahümme rabbe ibrahiyme ve müsa ve rabbe ishaka ve ya'kube ve ıysa ve rabbe cebraiyle ve mikaiyle ve israfiyle ve azraiyle ve münzilet tevrate vel'inciyle vezzebüre vel fürkanel azıymi erini fi menami ma tera li fiyhil hayre vel'aserat.''
Dedikten sonra uyku basıncaya kadar ''Ya alim ya Habir'' zikrine devam eylesin, görmek iste diği şeyi rüyasında görür.
YA HABİR YA ALİM Demek bilgisinde sınır olmayan herşeyden haberdar olan Allah demektir. Diğer yazdığınız ise Peygamberleri ve indirilen kitapları aracı koyarak bunların hatırına rüyamda göster demek oluyor anladığım kadarı ile. Bu büyü değil duadır istiharenin başka bir çeşidi yani...