"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyada Bilinç

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 2013
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali

2013

Kayıtlı Üye
Neredeyse tüm kabuslarımda bilincimi açıp kabusu bitirebiliyorum ancak normal rüyalarımda bilincim çok nadir açılıyor size normal rüyalarınızda nasıl bilincinizi açtığınızı soracaktım ve kabuslarımda nasıl bilincimin açıldığını istediğim gibi rüyayı bitirebildigimi söyleyeceğim. Öncelikle kabusta olduğumu hava değişimleri (mor, kırmızı) , gökyüzü, dünyadaki çeşitli anormallikler ve genellikle insan klonu gördüğümde idrak edebiliyorum ve bu esnada bilincim açılmış oluyor insan klonu derken çoğu zaman birinin yaşlanmış bana göre şeytani (beyaz saçlı,kırmızı gözlü,sinirli-saldırgan) halini görüp kabusta olduğumu anlıyorum sonrasında rüyamda yakında yüksekten atlayacak bir yer varsa direkt atlayıp kabusu sonlandırıyorum. Ancak bu durum sadece kabuslarımda oluyor rüyalarımda ise çok nadir. Rüyalarımı da bu şekilde kontrol edebilsem keşke diyorum edebilen biri varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Rüyamı kontrol etme isteğim sonlandırmak istediğimden değil sadece istediklerimi yapabilmek.

Her uyandığınızda kendinize ait bir parola belirlemek yardımcı olabilir. Bir süre sonra bu parola ile rüyada mı yoksa gerçek hayatta mı olduğunuzu refleks olarak test edersiniz. Ya da daha kolay bir yolu uyandığınızda parolaya ek olarak ellerinizi yukarı kaldırıp parmaklarınızı saymaktır. Rüyada parmak açısından işler epey karışıktır, kolay ayılabilirsiniz. Unutmamanız gereken şey bunu rüya ya da değil, her yattığınızda ve uyandığınızda yapmanızdır. Hem zihin hem de kas hafızasını edindiğinizde çalar saat gibi çözüm bulmuş olursunuz.

Her uyandığınızda kendinize ait bir parola belirlemek yardımcı olabilir. Bir süre sonra bu parola ile rüyada mı yoksa gerçek hayatta mı olduğunuzu refleks olarak test edersiniz. Ya da daha kolay bir yolu uyandığınızda parolaya ek olarak ellerinizi yukarı kaldırıp parmaklarınızı saymaktır. Rüyada parmak açısından işler epey karışıktır, kolay ayılabilirsiniz. Unutmamanız gereken şey bunu rüya ya da değil, her yattığınızda ve uyandığınızda yapmanızdır. Hem zihin hem de kas hafızasını edindiğinizde çalar saat gibi çözüm bulmuş olursunuz.
Sadece yatıp kalktiniz zaman değil. Gün içinde " gerçeklik kontrolü" yapın. Kendinize alışkanlık edinin. Rüyada da zamanla gerçeklik kontrolü yapmaya başlarsınız

(30 x 13 inç)
Geri