Öncelikle sessiz ve loş ışıklı bir ortam hazırlamalısınız. Rahatsız edilmeyeceğinizden emin olun ve mutlaka stereo kulaklık kullanın. Dinlemeye başlamadan önce yatağınıza uzanın ve gözlerinizi kapatarak zihninizi boşaltmaya çalışın. Müzik boyunca tamamen gevşeyerek odaklanmalısınız. İlk başta herhangi bir etkisini hissetmeyebilirsiniz, ancak beynin frekansa alıştıkça kontrol sağlama süreciniz kolaylaşacaktır. Dosya bittiğinde hemen uykuya geçmelisiniz, çünkü etkiyi sürdürebilmesi için zihninin gevşemiş halde kalması gerekir. Uyandığınızda rüyalarınızı hatırlamak ve sonrasında kontrol etmeye yardımcı olacağı için rüya günlüğü tutabilirsiniz. İlk deneyiminiz biraz yoğun gelebilir, ancak birkaç deneme sonrasında bilinçli rüya görme konusunda daha rahat hissetmeye başlayabilirsiniz. Düzenli olarak kullanmayı denemelisiniz. Unutmayın, berrak bir rüya zaman ve tekrar gerektirir ve bu ses dosyası süreci hızlandırabilir.
Önceden açılan konulardan mp3 bulamadım. Bu yüzden tekrar açma gereği duydum. Kolay gelsin.
Önceden açılan konulardan mp3 bulamadım. Bu yüzden tekrar açma gereği duydum. Kolay gelsin.