Ü Üye silindi 56746 21 Ağu 2019 #22 dennise' Alıntı: Bugun 3 kere kahkaha attim. Psikolojim bozuldu bile sandim bi an. Senden yaydan ve mya`dan bana biseyler bulasti ama ne bulasti acaba ))))) Genişletmek için tıkla ... Allah Allah belki de senden bize bulaşmıştır
dennise' Alıntı: Bugun 3 kere kahkaha attim. Psikolojim bozuldu bile sandim bi an. Senden yaydan ve mya`dan bana biseyler bulasti ama ne bulasti acaba ))))) Genişletmek için tıkla ... Allah Allah belki de senden bize bulaşmıştır
Benighted Kayıtlı Üye 24 Ağu 2019 #23 N Kont Dracula' Alıntı: Kahkahanız da bol olsun. Hepimizin ihtiyacı var buna. Genişletmek için tıkla ... Merhaba neden soruma cevap vermedin ?merak ettim .
N Kont Dracula' Alıntı: Kahkahanız da bol olsun. Hepimizin ihtiyacı var buna. Genişletmek için tıkla ... Merhaba neden soruma cevap vermedin ?merak ettim .
Kont Dracula Banlı Kullanıcı 24 Ağu 2019 #24 Benighted' Alıntı: N Merhaba neden soruma cevap vermedin ?merak ettim . Genişletmek için tıkla ... Hangi soru knka?
Benighted' Alıntı: N Merhaba neden soruma cevap vermedin ?merak ettim . Genişletmek için tıkla ... Hangi soru knka?