teykel yazdıklarınız sadece komik ben bişey yaparım onlar kim ki falan diyorsunuz da evliya olsan tamam hadi tamam diyeceğim de , evliyada değilsin nerden geliyor bu korkusuzluk. o kadar şey bilmediğimiz bir gerçek , korkaklıkla korkmak arasında ince bi çizgi vardır insan tırsabilir, çözüm bulur bu şekilde karşı koyabilir. düşmüş meleklerle ne biliyorsunuz, çok yüksek enerjili varlıklarla karşılaşma ihtimaliniz neredeyse sıfır hatta hiç yok diyebilirim . tabii sizin üstat olmadığınıza kanaat getirdim... karşılaştığınızda kilitlenip kalacağınıza eminim hiç bir şey de yapamayacağınıza eminim , hiç bişi de yapamazsınız. cin padişahı desem o da ayrı bi bilgi istiyor emek istiyor , geotia desem apayrı bi dünya , süleymanın ahdi desem o neredeyse yok bile bilgisi bk dan başkası da yazmamış değinmemiş bu konuya bile islami açıdan. yani o kadar türkçe havas kaynak baktım okuyorum daha halen , çelişiyorsunuz dediklerinizle. o kadar bilgi verilmiş havass kaynaklarında bi o kadar şey açıklanmış tabi diğer kısımları da açıklanmamış genel hatlarıyla belirtmişler detaylar yazılmamış ama siz burada bunlar gizli ayaklarına yatıyorsunuz. kusura bakmayın gizli falan değil , gizemli görünmek istiyorsunuz o kadar.