Resimlerle maji nasıl yapılır.

peki mürekkebi nasıl yapacağım hazır mı satılıyor??
ben mürekkebimi hazır alıyorum içinde amber de oluyor (dini eşyalar satan kitapçılar hacı ıvır zıvır malzemeleri satan dükkanlarda bulabilirsin mürekkebi ancak bu işin ehli değilsen hakikisini biraz zor bulursun malzemeyi ucuza getirmek için misk yerine mis koyuyorlar uzmanı olmayan anlayamaz gerçek misk ceylanın iç yağından yapılır çok da hoş kokar genellikle kırmızı olur)

Arapça yada büyüde kullanılan dilleri bilmeyenler nasıl hazırlayabilir büyüyü bunu gerçekten merak ediyorum.

Arapça yada büyüde kullanılan dilleri bilmeyenler nasıl hazırlayabilir büyüyü bunu gerçekten merak ediyorum.
Hazırlayamazlar bilmeden neyi hazırlayacaksınız ki... Ya bilmek için ögrenmek için çaba göstericeksiniz yada profesyonel yardım alacaksınız vekalet vererek yaptıracaksınız...

vaybe bu anı izlemek isterdim :D ne kadar degısık ortam esyalar degısık cok guzel gorunuyor resımler

Ellerinize sağlık bayağı kaliteli olmuş. Eksik malzemem bir tütsü kaldı ama ister inanın ister inanmayın hiçbir yerde tütsü bulamadım :(
Bu arada tütsü yerine hoş kokulu bir mum yakmak geçerli midir?

Yine sağolun. Allah'a emanet olun...

şey bu mürekkep için malzemeleri vermişsiniz ama ben her siteye baktım ama bulamadım neyden ne kadar konmalı

Sevgili URUMHAMATAHAYİL. Size özel mesaj attım lakin mesaj kutunuz dolu olduğundan mesajım ulaşmadı. Rica etsem benimle iletişime geçebilir misiniz?

Geri