Evet benim kastettiğim görüntü bu.Ekli dosyayı görüntüle 7051
Kestim resmi büyütmeye çalıştım ama bu konuda çok beceriksizimdir idare edin artık Şimdi ben resimde sadece cüppeliyi görüyorum, solundaki pencerede garip şekiller var da ben çözemedim. Cüppeli de ağaç gölgesi gibi değil sanki yüzü var elleri var, beyaz beyaz parlıyor gibi. Arkadaş; varmıymış böyle bir varlık, neymiş diye sordu ben de takılmamasını söyledim, göz yanılmasıdır dedim. Çünkü biz de çözemedik. Zarar vermediği sürece sorun yok gibi sanki.
Benimde öldüğümde yapacağımı yapmış.Cennet veya cehenneme gitmeyip Dünyada kalmış kayıp bir ruhtur.
Ruhlar öyle ortalık yerlerde dolaşmazlar,Bir kişi öldüğü zaman ruhu melekler tarafından berzah alemine götürülür ve eğer ki ölen kişi kafir ise veya ameli iyi değilse oraya haps edilir.Kıyamete kadar orada kalır.Ameli iyi olanlar belirli bir süre ile izinli olarak sevdiklerini ziyaret ederler ve daha sonra yerlerine dönerler.Sizin tabirinize karşılık ruhların başı boş dolaşacağına kesinlikle inanmayın.Ayrıca son zamanlarda moda olan ruh çağırma v.s. şeyler tamamen yalan ve böyle birşey yoktur.O sadece insanların bilgisizliği,yanlış inançlar ve şeytanın bir aldatmacasıdır.
Flood olacak ama ruh cagirma M.O lerden beri yapilir.Bazi yontemlerle kapi acip ruhun gelecegine inanilir.İslam inancinda ruh gelmez cin gelir.Bu zamanlarda gencler tarafindan eglence amacli cagiririmlar artmistir.
Bir amaç için dünyada kalan ve bunun acısını ödeyen ruhlara kayıp ruh denir.Diğer adı ile Hayalet.Hayaleter çoğu inanışta vardır.Cennet veya cehenneme gitmeyip dünyada kalan bir kayıp ruh olma seçeneğini hangi inanç sunuyor insanlara bunu gerçekten merak ettim.
Ben kayıp ruhun tanımını istememiştim. Sorum çok başkaydı ama aldıgım cevapla soruma cevap alamayacağımı anladım. Teşekkürler.Bir amaç için dünyada kalan ve bunun acısını ödeyen ruhlara kayıp ruh denir.Diğer adı ile Hayalet.Hayaleter çoğu inanışta vardır.
Ben kayıp ruhun tanımını istememiştim. Sorum çok başkaydı ama aldıgım cevapla soruma cevap alamayacağımı anladım. Teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 7075 resim fotoshop ile yapılmış
Ben hiç anlamam bir resimde photoshop olup olmadığını. Bakınca ciddiye alıp korkup etkilenmedim desem yalan olur, ama bir süre sonra unuttum da arkadaşım unutmadı. En çok da neticelendiğine onun için sevindim. Aman fena mı oldu hayal gücümüz gelişti işte
Bende çok bariz değilse fotoshopmu değilmi hiç ayırt edemem.Yapan iyi iş çıkarmış ciddi ciddi düşündük üzerinde.Ya neler neler türettik birdeBencede iyi oldu,hep gerçekleriylemi kafa yorucaz.
Photo ile analiz edince çıkıyor böyle resimleri kontrol edin ayrıca kimse bir ruhu o şekilde camda bakınırken çekemez ya aynada yakalarsınız yada çağırdığınızda görürsünüz ama kimse çekmeye cesaret edemez