Reiki Witchcraft Tarzi İslemler

zeytindali63

Kayıtlı Üye
Arkadaslar oncelikle hepinize merhabalar iyi gunler dilerim. Sorum bu konuda bilgi ve arastirma sahibi olan kisiler için. Sosyal medyada sık sık görüyorum cadilik ile ugrasan kisiler ritueller yapiyor ve varliklar kullandiklarini söylüyor . ayni şekilde reiki ve enerji calismalari ile de ayni tur islemleri yapan insanlar var fakat tamamen enerji ve pozitif enerjiler ile calistiklarini söylüyorlar. musluman degilim fakat anadolu buyuleri ve yahudi buyuleri daha inandirici ve daha etkili geliyor bana . siz bu konuda ne düşünüyorsunuz . islem yaptirmak istiyorum fakat emin olamiyorum cunku bu tur calismalari yapan kisiler hem uygun fiyatlar soyluyorlar hem biraz daha gercek disi ve hayali geliyor bana . içime sinmediği icin sizlere danismak istedim

Arkadaslar oncelikle hepinize merhabalar iyi gunler dilerim. Sorum bu konuda bilgi ve arastirma sahibi olan kisiler için. Sosyal medyada sık sık görüyorum cadilik ile ugrasan kisiler ritueller yapiyor ve varliklar kullandiklarini söylüyor . ayni şekilde reiki ve enerji calismalari ile de ayni tur islemleri yapan insanlar var fakat tamamen enerji ve pozitif enerjiler ile calistiklarini söylüyorlar. musluman degilim fakat anadolu buyuleri ve yahudi buyuleri daha inandirici ve daha etkili geliyor bana . siz bu konuda ne düşünüyorsunuz . islem yaptirmak istiyorum fakat emin olamiyorum cunku bu tur calismalari yapan kisiler hem uygun fiyatlar soyluyorlar hem biraz daha gercek disi ve hayali geliyor bana . içime sinmediği icin sizlere danismak istedim
Hastalığınız ne ?

Senin patroniceni basmadiysa benimkini hiç basmaz dertlenmeyin bu kadar 😂 Bağlama piyasası 7/24 astralde varlık kovalayan servitor kraliçesi patroniçenden sorulur 🤩😹
Bir bildiğin varsa üstü kapalı bir yaz.Bende şüphelendim.Bir şey mi var bende?Servitor kraliçesi kim?

Astralde varlık niye kovalıyor.Astralde bazı insanlar geri dönemezse ölüyor diyorlar.Boyutlar arası bir temas normalde değil zaten.

Serve bir hizmet yapacak bir inancım mentalim yok.Sövalye kafası yok.

Sitede millete varlık musallat eden bir cingöz varr, ortaya negatif atmak için başkalarını da kullanıyor, onlardan biri de sensin. Kurbanlarından birisi delirme aşamasına gelmişti. Bir gün cingözü deşifre ederken ertesi gün hanfendi diyordu cingözün musallat ettigi varlığın etkisiyle. Dikkat et derim korumalarına.. tehlikeli cingözler avlanmak için her yolu deniyor.
Yok benim bir alakam.Büyük ihtimal bilgilerim ortada olduğundan kullanmıştır.Çaresi olmayan adamı kandırmak kolay oluyor.İstediği bir şey varsa yönlendirmek isteyen de var.

Koruma yapmıyorum.Dikkatim dağılıyor sadece.Benimle derdi olanda olmuyor zaten.Normal hayatta daha fazla derdim var.

Paranormal den daha çok fiziki ölçümler sorunu daha çok çözüyor.Gerçek sorunlarının üstüne düşmek lazım.İnsanları boğazlayıp çığlık attı demek.Durduk yere sadece normal diye rahatsız etmek onu ne sonuca sürükleyebilir?

Boş zamanı olan insanlar var.Konuşarakta zarar verebiliyorlar.

Kimseyi delirtmeye çalışacak bir halim yok.Urum da bakım yapıyor alınmasın ama ne varlıkla uğraşmak mantıklı ne de onu iyileştirecek bir yardım yapmak doğru değil.

Geri