Yule açıklamış detaylıca. Bu bahsettiğiniz durumlar psikolojik değilse, mesele başka bir kaynağı işaret ediyor. Kontrol edilmesi lazım etraflıca.Flood olucak ama özür dilerim . Hekzagram defetme ritueli ve normal ruhlar boyutuna ouija ile kapı açmak daha önce defalarca yaptığım şeyler aslında
Evinizi ve bulunduğunuz mekanı adaçayı ile tütsüleyin.Bir pagan olmana rağmen hristiyan ve müslüman duaları okuduğuna göre İsa ve Allah tanda yardım istediğin açık.Evinize cadı kesesi koyun(forumda hakında konu var).Bolca dua edin.Bir şey soracağım saçınız açık mı uyuyordunuz?
Uzakdoğu ülkelerinin birinde bir inanış var ona bağlıycamAron bu sac meselesini nereye baglayacaksiniz cok merak ettim![]()
Korkumun önüne bir çok kez geçtim.Korkuyu kontrol etmek zordur ama insan yapabilir.Gerçekten çok çok kötü bir olay yaşamışsınız. Sorununuz'un çözüm'ü hakkında bir fikrim yok, fakat yine de düşünce ve fikirlerimi paylaşmasam lakayt davranmış gibi hissedecektim. İnsan korktuğunda, buna ne yaparsa yapsın engel olamıyor. Bir yanınız hep bir şüphe de kalıyor, "Acaba yine tekerrür eder mi?" diye. Genelleme yapmak istemem ama böyle düşünüyorum. Öyle ki "Artık her şey rahatsız edici ve normal gelmeye başladı" demişsiniz. Bunun anlamı korku ve kabulleniş mi acaba? Fakat anladığım kadarıyla korkularınız'ın önüne bir nebze de olsa geçebiliyorsunuz. Öyle ki yerinizde olsam sanırım çoktan kafayı sıyırmış olurdum, güçlü bir karakteriniz var diye düşünüyorum.
Tez zamanda bu sorunlar'dan kurtulmanız dileğiyle.