MerhabaTahassun Duasını duydunuz mu hiç bakabildiğiniz mi çok etkili inanılmaz bir duadır
Bilmiyordum baktım çok etkili diyor okuyacağım inşallah
Allah razı olsun teşekkürler
MerhabaTahassun Duasını duydunuz mu hiç bakabildiğiniz mi çok etkili inanılmaz bir duadır
Merhabamerhaba gecmis olsun.
psişik saldirilar için ben genellikle beyaz bir küreye girdigimi duslerim.hatta hayali cizer ve icine adimimi atarim.genislwtir ve kodlarim.gündüz yapmişsam gece uyuyana kadar benimle kal.sevgi ve pozitif haricindeki tum enerjilerden beni uzak tut.buradan bana sadece sevgi girebilir,burdan da sadece sevgi cikabilir derim.psisik saldirilar,enerji vampirleri,vs.etkilidir.ardindan da ayna kurenin icine girdigimi imgelerim.ayna kureyide kodlarim.ayna kure geri yansitir.ayrica gun icinde hep şunlari soylerim ki cok etkilidir;
Ben güvendeyim ve korunuyorum,
Tüm zamanlarda,boyutlarda ve frekanslarda,
Şimdi ve daima.
Teşekkür ederim.
Bende müthiş işe yarıyor.Naçizane bir fikir olabilir.sevgiler.
merhaba suphelendiğiniz ve adıni soyadini bildiginiz herhangi biri varsa;Bir de şüphelendiğiniz ailenizden biri varsa ve o insan bu tarz ilimlere vakıf biri ise, o insandan gelecek her türlü negatifi nasıl kesebiliriz?
Teşekkür ediyorum deneyeceğimmerhaba suphelendiğiniz ve adıni soyadini bildiginiz herhangi biri varsa;
"Alanımı...................
'ya kapatıyor ve mühürlüyorum."
diyebilirsiniz.Ben rahatsizlik duydugum ya da enerjisine guvenmedigim kisilere bunu yapiyorum.deneye de bilirsiniz.