enestezisyen
Kayıtlı Üye
geçmiş olsun kardesim dillendirdin ve sansını kaybettin =DRüyama giren bazı bilgeler, ustalar falan oluyo. Telekineziyi vs. Yetenekleri öğretiyorlar. Daha iyi ulaşmak için ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler
geçmiş olsun kardesim dillendirdin ve sansını kaybettin =DRüyama giren bazı bilgeler, ustalar falan oluyo. Telekineziyi vs. Yetenekleri öğretiyorlar. Daha iyi ulaşmak için ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler
Kaldıramıycan yuku ALLAH vermez olursada lutuftur islami ilerlemeni öneririm en güvenlisi devam etmezse hayırlı degildir zatenRüyama giren bazı bilgeler, ustalar falan oluyo. Telekineziyi vs. Yetenekleri öğretiyorlar. Daha iyi ulaşmak için ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler
Gelmeleri için ne yapıyorsunuz? Pisisik yeteneginiz var mı?Bana niye kimse gelmiyor o kadar çok uğraşıyorum ki inanılmaz
Telepati kurmaya çalışıyorum,biriyle başardım ama kesmek zorunda kaldım. İnsanla kurdum yanlış anlaşılmasın tabi. Yeteneklerin için ise çok söylenmemesi gerektiğine inanıyorum. Ama olduğunu ve yapabildiğimin farkındayım. Tek ihtiyacım bir rehber.Gelmeleri için ne yapıyorsunuz? Pisisik yeteneginiz var mı?