Rhea
Elit Üye
Hatlar karıştı belki desigara bile içmiyorum spor yapıyorum 7 senedir düzenli olarak bir tek abur cubur yiyorum sağlıksız besin olarak acayip salladın ha
Hatlar karıştı belki desigara bile içmiyorum spor yapıyorum 7 senedir düzenli olarak bir tek abur cubur yiyorum sağlıksız besin olarak acayip salladın ha
Çok mu belli ettim) ya cidden yoğunlaşarak denedim normalde çıkıyor cevremdekiler öyle söyler. Sanada aynını yaptım öyle gördüm. Hayal gücü iştesigara bile içmiyorum spor yapıyorum 7 senedir düzenli olarak bir tek abur cubur yiyorum sağlıksız besin olarak acayip salladın ha
ciddi misin bu konuda gerçekten mi denedin yoksa şakasına mı diyorsun. Ciddiysen neler gördün anlatsanaÇok mu belli ettim) ya cidden yoğunlaşarak denedim normalde çıkıyor cevremdekiler öyle söyler. Sanada aynını yaptım öyle gördüm. Hayal gücü işte
sigara bile içmiyorum spor yapıyorum 7 senedir düzenli olarak bir tek abur cubur yiyorum sağlıksız besin olarak acayip salladın ha
Arınciddi misin bu konuda gerçekten mi denedin yoksa şakasına mı diyorsun. Ciddiysen neler gördün anlatsana
arın derken biraz açabilir misin
Bu kadar negatifi çekiyor olmanız ( anlattığınıza göre) zayıf ve açık olmanıza bağlı. Yardım istediğiniz kişiler size nereye kadar yardım edebilirler?arın derken biraz açabilir misin
öneriniz için teşekkür ederimBu kadar negatifi çekiyor olmanız ( anlattığınıza göre) zayıf ve açık olmanıza bağlı. Yardım istediğiniz kişiler size nereye kadar yardım edebilirler?
Kendinizi güçlendirme çalışmaları yapın. Bu yardım arayışlarını bu yönde yapın. Bir büyüdür gidiyorsunuz.
En basiti her akşam yatmadan önce tuzlu sirkeli ( ev yapımı) suyla baş aşağı kendinize duş yapın. Vücudunuzdan kirli nekatifin akıp gittiğini hayal edin. Yatağınıza girdiğinizde yakınınıza bir mum yakın ve ağuranızda kalabilecek negatif kırıntılarında yanarak yok olduğunu imgeleyin. Bunun uzun muddet olmasina gerek yok. Cok kısa olabilir, işin cilası diyelim ve o kırıntılar la birlikte gercekten buna sebep olanlarinda yok olduğunu düşünün. Ama, buna kendi tutarsız evhamlariniz da sebep olabilir, iyi düşünün.
Bu tarifeyi, kendi zihinsel maharetiniz ile yaparsanız belki daha kesin sonuç aldırır. Unutmayın kendi gücümüz daima en güçlüsüdür, orijinal
Rica ederimöneriniz için teşekkür ederim