Şiron
Kayıtlı Üye
@Retro 'ya katılıyorum. İlaçlar çözüm değil ! Ben bu sene bir arkadaşımın ölümüne şahit oldum. Çoook yıllar önce onun ruhani alemini fark edip , ailesini uyardım. Ailesi beni umursamadı çünkü onlara göre bilim çözüm olacaktı bir ton paralar döktüler psikiyatri durumları için. En son 1 sene önce tekrar onları uyardım. Ölüm dedim bu gidişatın sonu , sizler de bilirsiniz azılı varlık musallatı beşeri öldürmeden rahat etmiyor. Çocuğun durumu hiç iyi değildi. Manevi tedaviye alınmasını ne kadar ön görsemde. Sonuç ölüm oldu. Ruhu huzur bulsun bu dünya arasında sıkışmıştı bari orada ruhu rahat olsun.Bağla onları.
Bir kabusu zihninde 2 ayetel kürsiye bağla.
Bir uğramayı 10 fatihaya bağla.
Bir iç karartıcı hissi 1 sadakaya bağla.
Zor durumlardan kendine kurtuluş koridoru inşa etmeyi öğrenmek lazım. Bu da kodlamayla olur.
Zorlukla beraber kolaylık vardır. Boşta kaldıkça zihninin sana rölantideyken negatif varlıkları teklif etmesini bekleme. Hemen bir hayır işi ile meşgul olarak yorulmaya devam et. (inşirah suresi)
İlaç kullanmak çözüm değil. Çünkü mücadele etme gücünü, kazanma ve dik durma arzunu kıran bir yöntem. Korktuğun şeylerin aslında senin içindeki kutsal ruhtan korktuklarını anlamanı engelleyen bir yöntem. İlaç bağımlısı insan sorunla beraber kendini de bypass eder.
Siz kendi yolculuğunuzda savaşmayı öğrenerek çözüm kapılarının açılışına idrakine elbet ulaşacaksınızdır. Burada hem psikolojik hemde dua tavsiyesi veren arkadaşlar mevcut. Günlük Yasin okumaları da bir yerden başlamak için iyi sorunun kaynağını görmeyi talep ettikçe hayat size yolu açacaktır eminim. Sağlıkla kalın.