"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Psi Ball (Enerji Topu)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan logii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende işte onu diyorum nasıl fırlatacağız yani ben yanlışmı yapıyorum bi onu açıklayın beklediğim yardım bu

Hevesinizi kırmak istemem ama psiball fırlatılmaz. Bu teofiziğe aykırı. Elinizdeki enerji akışını kontrol edip yoğunlaşabilirsiniz, hissetiğiniz top elinizdeki kutupların titreşiminden kaynaklanır. Bunu ya bir insana yada bir kanala aktarılabilir biryere fırlatılamaz. Bir düşünün duvara fırlattığınız enerji sonra ne oluyor? Enerji asla yok olmaz, duvardaki psiball lekeleri olası gelmiyor. Bunu yapabilen biri varmı dünyada ? Veya varsa içimizde öyle birisi hemen müridi olabilirim. Bence streetfigter ve pokemon neslinin fantastik ürünüdür, naçizane görüşüm tabiki saygılar.

Ben bazen yapıyorum bazen yapamıyorum yaptıgımda pet yaratmaya calısıyorum olmuyor.

Peti yaptıgımızı nasıl anlayacağız?

Şimdi psi ball bir enerji topudur, sen enerji topunu yaptın ama görmek için yoğun meditasyon çalışmaları yapman gerek. Sen bu topu atmak fırlatmak ıstıyorsun, ilk başta top üzerindeki enerjinin yoğunluğunu arttırmak zorundasın. Yoğununluğun arttığını hissedersin ve fırlatmak için ilk önce psi ball ı uzun süre hakimiyetinde tut. Sonra yavaş yavaş fırlatmaya geçersin ve renk vermekten bahsediyorsun, görme kısmından sonra açtığın konuların altına yardım mesajını yaz ama elementlerden birini verebilirsin bunu yapmak için. Psi ball ı girdap gibi düşün ve o elementi içine çekiyor olduğunu imgele.

bol sans :)

Ben yapıyorum da, renk veremiyorum. Lütfen yardım edin :D

İstediğiniz rengi imajine edeceksiniz, yani hayal edeceksiniz. Sonraları psi balla odaklanarak, gözünüz kapalıyken 3. göz bölgesine yani iki kaşınızın arasına bakarak hayal edin. ( göz kapalıyken sanki içerde göz kapağınızı açıyor gibi o bölgenize bakmaya çalışın) zamanla istediğiniz renkteki psi ball görünebilir. Ancak sabır ve bol egzersiz gereklidir. Görmeseniz dahi ellerinizde tuttuğunuz topun renkli olduğunu düşünmeniz bile yeterlidir. Fırlatırken attığınız topu görmeseniz bile attığınıza inanın, unutmayın niyet ve düşünce en büyük güçtür.

Bu arada forumda açmış olduğunuz aynı konuyla ilgili sorular silinecektir. Sorularınızı buradan sorabilirsiniz.

Evet anladım, ben sadece fırlatmayı hayal edemiyorum. Ama nasıl diyeyim, şunu anladım. Özetle fırlatmak yada fırlatmayı hayal etmek sadece enerjiyi nesneye aktarabilmek için bir araç.. Ben topu avucumda yaptım ama nesneye yöneltirken elimden bir şey çıktığını düşünmeden aktarıyorum nesneye. Enerjiyi ve ne kadar boş kafa ile yaparsam bunu o kadar iyi sonuç oluyor :) Fırlatmayı düşünmek sadece araç, sadece elimizde psiball umuzu tuttuğumuzda orada, elimizde bir enerji tuttuğumuzu ve nesneye yönlendirmeyi gerçekten istememiz gerek yanlış mıyım ??? :)

Evet anladım, ben sadece fırlatmayı hayal edemiyorum. Ama nasıl diyeyim, şunu anladım. Özetle fırlatmak yada fırlatmayı hayal etmek sadece enerjiyi nesneye aktarabilmek için bir araç.. Ben topu avucumda yaptım ama nesneye yöneltirken elimden bir şey çıktığını düşünmeden aktarıyorum nesneye. Enerjiyi ve ne kadar boş kafa ile yaparsam bunu o kadar iyi sonuç oluyor :) Fırlatmayı düşünmek sadece araç, sadece elimizde psiball umuzu tuttuğumuzda orada, elimizde bir enerji tuttuğumuzu ve nesneye yönlendirmeyi gerçekten istememiz gerek yanlış mıyım ??? :)

Doğru anlamışsınız:) Ancak iki elinizin arasında yaptığınız psi ball u düşünmeden aktarmak yerine, elinizdeki enerji topunu attığınızı, imaj etmeseniz bile düşünün.

Geri