"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Pişman Etmek İçin..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Juithe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Juithe

Kayıtlı Üye
Merhaba,
Acaba birini bir konuda pişman etmek için okunabilecek bir zikir var mıdır? Bilgi sahibi olan varsa ve paylaşırsa şimdiden teşekkürler?

Birini pişman etmek için bu yoldan önce kendini geliştir.
Bu zaten pişman etmekle kalmaz,süründürür :}

Bağ kesme çalışması yap, bu çalışmadan sonra pişman olup geri dönen çok oluyor ama sen artık eski sen olmuyorsun :) eskilerden kurtul

Merhaba,
Acaba birini bir konuda pişman etmek için okunabilecek bir zikir var mıdır? Bilgi sahibi olan varsa ve paylaşırsa şimdiden teşekkürler?
Eminim bir sürü yöntem ya da dua vardır bunun için ama gönlünüzün ferahlamasına bir nebze de olsa katkıda bulunmak için şunu söylemek isterim; başkalarının pişmanlıkları bizi değiştirmez, olsa olsa kendilerini değiştirir, tıpkı dualarımızın tanrıyı değil bizi değiştirdiği gibi. İlahi adalete inanın ve Allah'a havale edin derim, Allah o kişiye (haksızsa) gereken dersi cemalinden mi celalinden mi vereceğini çok iyi bilir.

Pişman olsun istiyorum = ben o kişinin zihninin kölesi, oyuncağı olmayı kabul ettim = dışa bağımlıyım.

Çok basit.

Oyuncağı olmayı kabul ettim ?
Olmamayı kabul ettim
Sevgili dennise sanırım olmamayı kabul ediyorum ve ya ettim demeliyiz ?

Pişman etmek demek, temelde o kişiyi empati yapmaya zorlamak demektir.

Bir insanı pişman etme ihtiyacı iletişim kurma ihtiyacından doğar. Çünkü hepimiz enerji bağı ile bağlıyız.

Söyle bir bakın pişman etmek istediklerinize hepsi yakın iletişimde olduğunuz kişilerden çıkacak.

O halde enerji bağını doğru bir şekilde kesemeyen insan eli mecbur gerilla direnişi yapacak.

Pişman etmek istiyorum demek aslında ben gaza gelen tarafım demek, iletişimi en baştan yanlış yürüttüm demek, elime yüzüme bulaştırdığım süreci kestirip atmak istiyorum demek, çok pis taktım demek, dış gudumluyum kontrol dışıyım demek, hala aşığım demek...

Geri