lviv angeles
Kayıtlı Üye
örnek vermek istedi galiba![]()
Tabiki öyle zaten , bende espri yaptım.

örnek vermek istedi galiba![]()
http://www.gizlimabet.com/showthread.php?t=19171&highlight=Psişik+vampir
Bu konu daha önce açıldı içerik biraz farklı olsada forumda var. Hoşgeldiniz siteye ama konu açmadan önceden varmı diye bir bakın birde kırmızı yazı rengi sadece yönetime ait.
Yok o gerçekten vampir,saklamaya çalışıyor o yüzden şakaymış gibi yapıyor fakat hepimiz biliyoruz vampir olduğunu.
Aynen banada tuhaf geldi öyle demesi diğer yazılanı okudum benimkiyle zaten alakası yokOlur mu hiç? 1 tane konusu açıldıysa bile farklı formatlarda başka yazılar açılıp konu paylaşılabilir. O ayni yazının tekrar paylaşımı için gecerli. Yazı farklı, konu ayni olabilir. Mesela ayni resim tekrar paylaşılamaz ama o yerin farklı farklı resimleri paylaşılabilir. Bu ayrım yüzünden pek çok üye, aslında çok güzel yazılar paylaşıcakken anlamadığı için yazamıyor. Özellikle bu konuda format psişik vampirlik olabilir ama 100 farklı yazı konu açılabilir. Bir konuds 1 kitap yazıldı diye diğerleri yazmıycakmı artık???
Anlatılanlara göre bendede var belirli özellikler ama karşımdaki insanla konuşurken daha çok o hareketli oluyor o eğleniyor ve ben daha sakin kalıyorum. Ne olduğuna anlam getiremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
psijik Vampirlerden Nefret Ederim.
İnsanların psişik vampir olduklarını ayırt edebiliyormusunuz, fark edip nefret etme süreci nasıl işliyor???psijik Vampirlerden Nefret Ederim.
Eğer böyle bir durum varsa kendinize olumlu telkinlerde bulunup pozitif tutumunuzu ortaya çıkarmaya çalışın!Kendi kendini yiyip bitiren bir insanın kendi yapısını değiştirmeye çalışmaktan başka çaresi yok!Kendiniz başaramıyorsanız da daha neşeli insanlarla,hayata daha mizahi bakan insanlarla zaman geçirebilirsiniz...Diğer insanların enerjilerini çalmadan yapmalısınız bunu...Çünkü duygular bulaşıcıdır...Onlar size pozitif enerji versin ama siz de dikkat ederseniz onlarla birlikte mutlu olursunuz ama siz kendi ruh halinizi onlara yansıtmayın!peki bir insan kendi kendisinin psişik vampiriyse?