Birincisi psişik vampir olmakla ilgili bir test doldurduğunuzu söylediniz.
Böyle durumlar testle ya da benzer bir şeyle ortaya çıkmaz. Böyle bir bilgiyi nerden aldınız bilmiyorum. Ama öncelikle bu bilginizin yanlış olduğunu söylemeliyim. İkincisi psişik vampirler genelde enerjiyi yöneterek çekemezler. Kişinin özelliğine göre ya pozitif ya negatif ya da hem pozitif hem de negatifi birlikte çekerler. Ama bilinenin aksine bu % 90 durumda olağan yani kendi kendine olan bir durumdur. Sizin enerjinizi yönlendirmenizle ve enerji çekmek istemenizle psişik vampir olunmaz. Psişik vampir doğulur. Eğer ki içinizde bu güç yok ise sonradan psişik vampir oldum diyemezsiniz. Ayrıca psişik vampirler genelde olumlu enerjiden ziyade olumsuz enerjiyi daha fazla çeker içlerinde yokedip akıtırlar. Bunu akıtmayı bilmeyenler de hap başkalarının acılarını ağrılarını, olumsuz hayatlarını çeker ve onlar gibi yaşamaya ve ya onlar gibi hissetmeye devam ederler. Yani bu durum sonradan olduğunu keşfettiğiniz bir durum değildir bana göre. Kişi hep bunun farkında olur. Çünkü başka kişilerin hayatlarını yaşamaya başladıkları zaman bunu fark eder ve korunma yollarını öğrenirler ve ömür boyu da bu durum devam eder. Testle mestle anlayamazsınız bu durumu yani. Bir doğumhaneye gittiğiniz zaman orada içeride bulunan kişilerin ağrılarını, acılarını, bel ağrılarını ve doğumdan sonraki mutluluk ve huzurlarını içinizde ve bedeninizde hissetmiyorsanız ya da kadınsanız göğüsleriniz hormon değişikliği nedeniyle sızlamıyorsa siz psişik vampir değilsiniz demektir. Bu söylediğim durum rahat anlayabilmeniz için bir örnekti sadece.