MeHDiX
Kayıtlı Üye
1. si benim yazdığımda bir sıkıntı yok ben ülkemin bana verdiği özgür düşünce ve irade çerçevesi içerisinde senin dinini eleştiriyorum eğer ki adminlerden herhangi biri yazımı kaldıracak olursa onlara da yandaş tavırlarından dolayı teşekkür ederim ayrıca korktuğum herhangi bir husus yok seninle sabaha kadar bu konuyu tartışabilirim ama sana birşey anlatabilmem pek mümkün değil
Peygamberimiz olarak inandığımız birine (haşa) fantezici,çıkarcı ve feşist diyerek hakaret etmek ne zamandan beri eleştiri sayılıyor.O halde senin bütün sevdiklerini sıraya dizeyim,sonra onları eleştirmek en doğal hakkım diyeyim.Anlamayan benmiyim yoksa insan gibi,saygı çerçevesi içinde tartışmayı bilmeyen senmi? ne için tartışmayı bitirdim sanıyorsun?Bu hakaret noktasına geleceğini bildiğim için.Korktuğun bir husus olmadığını biliyorum.olsa böyle pervasızca konuşmazdın.Emin ol bende senle tartışmaktan korkmuyorum.Ben,benim yüzümden Kutsallarıma hakaret edilir diye korkuyordum ve korktuğum oldu.mutlusundur şimdi.Hakaret ederek ne denli çıkabilirsin sence? Emin ol bu klavye erkekliğini yanımdayken yapamazdın.Bende vicdanımın bana tanıdığı hakları hayata geçirirdim.Çünkü kutsalıma hakaret eden kişi beni pek böyle sakin göremez.O zaman yine istersen ülkenin sana tanıdığı hakları kullanırdın,istersen .... dibine giderdin.