insanların iyi niyetlerini bu derece suistimal etmenin anlamı yoktu. kişiliği henüz oluşmamış bir insanı muhatap aldığım için kendime kızıyorum. yazdıkların gerçekse belanı da bulmuşsun zaten.
Perilerin dediğini hatırlayabildiğim kadarıyla şunları söylediler;Mabetteki arkadaşların nasılda senin için çırpınıyorlar.ne çok şey biliyorlar öyle dedi ve bu arada güldü.Sonra kendilerini ne sanıyorlar onla rve özellikle Aja,Maksimilyanus ve Urumhamatahayil, ve bir iki isim daha söyledi hatırlayamıyorum.En son isterse hepsi bir olsun yanına Urumhamatahayil meleğini ve Rukyail meleğinide çağır çok zor ve yine biz bitmeyiz dediler.
Yıllardır devam eden bu olayları hala yaşıyorum.1 aydır da peri bana bir çocuk gösteriyor bu çocuk senin diyor ve çocukta baba diye bana koşup sarılıyor.Bazende gözümü kapatıp dalarken birden fotoğraf makinesi gibi bir flash patlıyor ve çoğun yüzünü görüyorum sıçrayıp uyanıyorum.Benim perilerle bir münasebetim olmadı.Sadece bir gün rüyamda bir periyle düğünüm yapıldığını görmüştüm.Bütün bunlar nedir.
Bu konular hakkında Bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum ve Ayrıca Urumhamatahayil'inde bu konularla ilgili büyük bir bilgi sahibi üstad olduğunu okumuştum ve bana yardımcı olmasını rica ediyorum.