N_efertiti
Kayıtlı Üye
Cumartesi günü peri tarotu kartlarından satın aldım. Kitapçığını okuyorum. Kartlarımı seviyorum Normal tarot kartlarından çok farklı. Kartlara alışmam zaman alacak sanırım.
D&R dan satın aldım ben. Hemen hemen bütün tarot çeşitleri mevcutKartlar nerde satılıyo satış merkezi neresidir hiç bilgim yok tarot nasıl bakılıyo öğrenmkte isterdim.
Kartlar nerde satılıyo satış merkezi neresidir hiç bilgim yok tarot nasıl bakılıyo öğrenmkte isterdim.
Peri Tarotu ilginç geliyorsa onu seçin.Ama ilk önce klasik tarot veya çingene tarotunu öneririm.
Daha önce klasik tarot almıştım fakat tarot uğursuzluk getirir diye sonradan yakmıştım. Uzun zamandır peri tarotuna çok ilgi duyuyorum. Hem almaya korkuyorum hem de çok istiyorum. Uğursuzluk getirir mi gerçekten?
İlk olarak belirtmeliyim ki kartları yakman bir nevi saygısızlık.Yakmak yerine kullanmayıp saklayabilirdin.Ve bu önyargıyı anlayamıyorum aslında.Sizin düşünceniz ne ise size getirisi de o olacaktır.Eğer "Uğursuzluk" getireceğine inanırsanız bu kartların getirdiği değil, kişinin getirdiği bir uğursuzluk olur.
Tarot kartlarınızı arkadaşınız gibi görüp onlara sevgiyle yaklaşırsanız hiçbir sorun olmaz.Dediğim gibi olay , sizin düşüncenizdedir.
Benim tavsiyem içinden geleni yapman ama bu kartlarından da korkup yakacaksın başlamaman daha iyidir.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. =)
Ben bugün bir internet sitesinden sipariş ettim. Şuan tedarik sürecinde. Piyasada bulunmuyor. Ankara'da gezmediğim kitapçı kalmadı. Umarım internet sitesi "Tedarik edemedik" diye geri dönmez. Çünkü çok merak ediyorum peri tarotunu.
Ben bunu gördüydüm kartlar gerçekten güzelse içerikte iyiyse alacağım eğer elinde olan varsa bir değerlendirme yapabilir mi verdiğimiz paraya değer mi çünkü tarotla pek alakam yok sadece içindeki bilgileri okumak için alıyorum