01anavarza
Banlı Kullanıcı
bence o çağırdınız varlıklar peri falan değil büyük ihtimalle cinler olacaktır ve bu cinler genellikle amacı insanoğluna zarar vermek olan kafir cinlerdir
bence o çağırdınız varlıklar peri falan değil büyük ihtimalle cinler olacaktır ve bu cinler genellikle amacı insanoğluna zarar vermek olan kafir cinlerdir
Syn.Mefetseger gerekli cevabı verdiği halde peri-cin karşılaştırmasına devam ediyorsunuz.Nereden biliyorsunuz cin geleceğini desek bir şey diyemezsiniz.
farkettiyseniz büyük ihtimalle dedim.Çünkü bu konuda bir çok kişiden dinlediğim şeyler var ve gelen büyük ihtimalle cinler oluyor çünkü bu davete en çok icabet eden onlar
Ben bu daveti kolay buldum,hemen yapacağım.Ancak sorularım var,bilen arkadaşlar yardımcı olsunlar inşallah:
1)Bu davet güvenilir midir?Hangi kitaptan alınmadır ve o kitabın yazarı güvenilir biri midir?Bu davetin alındığı kaynak ve kaynağın sahibi güvenilir bir alim midir?
2)Ve en önemlisi,bu davet gerçekten peri daveti midir?Bu daveti yapınca kesin olarak peri mi gelir?Bu daveti yapınca cin gelir mi yoksa gerçekten kesin olarak peri daveti midir?Bu davet sahih midir?Yani bu daveti aynen uygulayıp gerçekten peri ile görüşebilmiş olanlar var mıdır?Kesin olarak gelen peri midir?Bu daveti uygularsam gelen cin olup hayatımı mahvetmez,değil mi?
3)Alındığı kaynakta davet eksik midir yoksa aynen bu şekilde midir?Bu şekilde uygularsakj sorunsuz bir şekilde perilerle görüşebilir miyiz?
4)Periler cinler gibi zarar verir mi?
Bu sorular kafamı kurcalıyor.Bunlara yanıt bulmama vesile olursanız mutlu olurum.Bilgili arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.Teşekkürler.
Kım uyduyor bunları yapılan bır davetı baska bırı yapamaz dıye. Mılletı yanlıs yonlendırmeyın
Bu işin ehli olanları ve yıllarını bu işe adamış olan kişiler söylüyor(Sizin tabirinizle de uyduruyor). Ve doğru olan bir şeyi söylüyorlar. Davetler kişiye kanal yoluyla iner herkesin daveti farklıdır. Bir başkasının daveti sende başarılı olamaz. O davet o kişiye enerjisine,genetik yapısına vb.özelliklerine göre verilmiştir. Başka bir kişinin enerjisine felan göre değil.O yüzden her kişinin daveti kendisinedir.
Lütfen siz araştırmadan,öğrenmeden yazı yazıp diğer üyelerin aklını karıştırmayın.
Hangi ekole göre yorum yapılıyor ? Bir demon, melek evokasyonu formülü usulu var , goetia davetlinin uslu var bunlar yapıldıktan sonra neden davet başarılı olmasın ki . Havass ekolüne göre konuşuyorsak belki de olabilir. İlk kez davet için zaten hazırdan davet gerekiyor . Örneğin hüddam davetleri bunlar bilinen şeyler, formülü belli, şuana kadar okuduğum tüm kitaplarda eksik veriliyor, tam veren bir kitap bulamadım maalesef ya da varsa da ben dikkat etmedim,rastlamadım . Onun dışında ilk kez syn.origanumdan kişiye göre davet mantığını duydum. Bilgi açısından gerek tecrübeler ile tabiki de syn.origanum konuya hakim. Kendimi bu yolun çırağı olarak bile görmüyorum her neyse , işin aslını tabi ben bilecek değilim, fikrimi söyledim.
Sorun su ki Osmanlıca ve arapça kitaplar okuyorum hepsinde kisiye ozel uygulamalar var sizin deyımlerınızle.. Ve hepsinden sonuc alıyorum genellikle. Madem konuya hakım degilsiniz baskalarının agazından yorum yapmanıza gerek yok yaptıgınız farklı bırseye gırıyor.. Madem admin arkadasın sozlerı kendılerı belırtır bunları tartısırız.