"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Paylaşmam Ne Kadar Doğru Olur ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Teamgood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Site Yetkilileri lütfen su konuya el atın konuyu açan kişi dalga geçiyor.

Boyle birşey olsaydı şimdiye kadar paylaşmıştın eğer var ama paylasmiyorsan bu yaptığında ayıp değilmi?

Soruma hayla cevap gelmedi ben bana bir şey olurmu kısmı dayım o kafamda bir soru işareti .
bilgisayar evde , bluettoth ile video yu bilgisayara atıp oradan buraya atması zor değil .
ama soruma cevap veren birisi olmadı bana bir şey olurmu olmazmı yani görüntüdeki şey normal değil .
bunu paylaştığımdan bir şekilde haberdar olabilirmi bunu merak ediyorum bana zarar verebilirmi ?
İlk soruma cevap verilirse video yu atacağım .
Elimde video mevcut whatsapp konuşmalarım bike mevcut ancak soruma yanıt yok .

Videoda ismini vs gizle yazmışlar değil mi sana?? azıcık kafanı çalıştırsan kusura bakma da burada sormak yerine yanıtını kendin de bulacaktın.. buna cevap vermek için öncelikle videonun gerçek olup olmadıgını görmesi gerekiyor buradaki kişilerin, %100 emin olamayız FAKE mi değil mi.. yani sözüne güvenebilmemiz için bir sebep yok.. gönder görelim. Ayrıca birşey olacak olsaydı videoyu izlediğin yada çektiğin zaman olurdu sana olan. Şuan da da olurdu elinde bulundugu için..
burada kafa bulanlar çogaldı anlaşılan.

Videoda ismini vs gizle yazmışlar değil mi sana?? azıcık kafanı çalıştırsan kusura bakma da burada sormak yerine yanıtını kendin de bulacaktın.. buna cevap vermek için öncelikle videonun gerçek olup olmadıgını görmesi gerekiyor buradaki kişilerin, %100 emin olamayız FAKE mi değil mi.. yani sözüne güvenebilmemiz için bir sebep yok.. gönder görelim. Ayrıca birşey olacak olsaydı videoyu izlediğin yada çektiğin zaman olurdu sana olan. Şuan da da olurdu elinde bulundugu için..
burada kafa bulanlar çogaldı anlaşılan.
öncelikle konuyu baştan oku sonra gelip laf yap .
Video montaj programını o picellerde kullanabilen varsa önvcelikle helal olsun sonra şu konuya gelelim videoyu çeken arkadaşım ben değilim .
Lütfen konuyu daha düzgün okuyunuz ve soruma cevap veriniz ki paylaşabiliyim gönül rahatlığı ile .
Zaten ben grafikerim videoyu sürekli durdurarak izlendiğinde o gölge hep gelip gidiyor ancak düz izleyince sadece iki kere gittiği görünüyor .
Lütfen saçmalama dostum burada kavga konusu çıkartıcağına aklımdaki şu soru işareti kalksın ki bende gönül rahatlığı ike videoyu paylaşiyim daha konuyu okumadan yorum yapıyorsun .
iyi forumlar .

Başına bir şey gelcek olsaydı, sırf videoyu cektiğin ve elinde bulundurduğun için gelirdi mantıken.
Şimdiye kadar hersey normalse, gönül rahatlığıyla paylaşabilirsin.
Birşey olursada, parapsikoloji için kendini feda etmiş olursun :)
Artık ne yapıcaksın karar ver, kaç sayfa yorum yazdık burda :)

''ikna etmek için bilmemkaç kişi aranıyor'' olmalıymış bu konunun başlıgı.

baştan okumadan yorum yapmam ben. aklında bulunsun.

Başına bir şey gelcek olsaydı, sırf videoyu cektiğin ve elinde bulundurduğun için gelirdi mantıken.
Şimdiye kadar hersey normalse, gönül rahatlığıyla paylaşabilirsin.
Birşey olursada, parapsikoloji için kendini feda etmiş olursun :)
Artık ne yapıcaksın karar ver, kaç sayfa yorum yazdık burda :)
tamam dostum 50 dakikalık uçak yolculuğu yapacağım 12:30 da ardından uçaktan indiğimde 30 dakikalık kısa bir yol gidip evde video yu pc ye atar burada paylaşırım .
Bu arada teşekkürler cevabın için haklı doğru bir düşünce .
teşekkürler .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri