Retro
Elit Üye
Parayı çekemiyorsan, parayı itiyorsundur. Ortası yok. Çünkü evrende iki temel kuvvet var. Ortası yok. Parayı iten kişi, toxic kara sevdaya düşen kendini bilmez birinin yaşadığı duyguyu aşk zannetmesi gibidir. Parayı gerçekten istiyorum ama gelmiyor demek, paradan nefret ediyorum defolsun gitsin demekle aynı şey olabiliyor. Hem de ayni zamanda aynı bulanık duygular üzerinden deneyimlenen bir his yumağı haline gelmiş olabiliyor.
Para ile ilgili konularda ritüelden ziyade para ile uyumumu ve maddiyattan sorumlu enerji merkezimi incelerim. Maddi alt yapımız zaten kök çakramızdır. Çakraları sınırdan keşvetmeye gerek yok. Zaafları da güçlü olduğu alanları da çoktan işlenmiş kadim bilgelikte. İsyeyememe, talep edememe, öne çıkamama, talip olamama, elindekini koruyamama korkularınızı gözden geçirin. Hayatı dileyememek çok büyük bir sorundur ve doğuştan gelir.
Para ile ilgili konularda ritüelden ziyade para ile uyumumu ve maddiyattan sorumlu enerji merkezimi incelerim. Maddi alt yapımız zaten kök çakramızdır. Çakraları sınırdan keşvetmeye gerek yok. Zaafları da güçlü olduğu alanları da çoktan işlenmiş kadim bilgelikte. İsyeyememe, talep edememe, öne çıkamama, talip olamama, elindekini koruyamama korkularınızı gözden geçirin. Hayatı dileyememek çok büyük bir sorundur ve doğuştan gelir.
Son düzenleme: