Ne yapmam lazım yani anlamadım parayı para için mi harcayacağımDaha çok parayı, elimizdeki paramızı harcadığımız şeyler ya daha çok çeker ya da daha çok iter.
Ne yapmam lazım yani anlamadım parayı para için mi harcayacağım
Sağolun YouTube üzerine eğitim seti satan birisinden eğitim seti aldım çeker umarımEvet. Satın aldığın her şey, ama her şey seni daha üstün, daha sağlıklı, daha bilge, daha motive, daha zeki, daha kapasitif, daha optimum, daha hedefe yaklaşırsan, daha donanımlı, daha iyi bir finansal okuryazar, daha rich mindset sahibi bir hale getirmeye doğrudan veya dolaylı bir şekilde hizmet etmeli. Kitapsa kitap, dönerse döner, sadakasa sadaka. Elindeki para, elinden çıktığı anda, bunu ne ile takas ettiğin aslında senin sprituel çekiminin kodlarını verir.
Paran cep harçlığı da olsa, baba mirası da olsa başlangıç için hiç fark etmez.
Daha çok parayı çekmek ancak birleşik getiri mucizesi ile olur. Birleşik getirinin sırrını bilen zengin olur. Bilmeyen fakir kalır diyor Warren Bufet.
Sınav senemdeyim umarım geleceğim iyiye doğru ilerlerGerçekçi olmak gerekirse doğduğun, yaşadığın coğrafya pek çok şeyde olduğu gibi para konusunda da ya avantajdır yada handikap. Okuduğun kitapları dinlediğin konuşmaları buna göre değerlendir.
Piyasaları okumak önemlidir ama elinde bir miktar yatırım yapabilecek para bulunmalıdır aksi takdirde sayece izlemede kalırsın.
Aileden avantajlı konumda değilsen kendini daha avantajlı konuma getirmen gerekir. Mesela özel sektörde aranan meslek kollarında eğitim almak iyi bir üniversiteden mezun olmak gibi.
Majiyle de havadan para gelmiyor. İyi majisyenler de bunu söyler zaten.. majiyle zengin olunmayacağını. Ama varlıklarla anlaşma yapıp onların rehberliğinde yatırım yapıp kazananlar oluyor.
Pek birşey anlamadım ama elindekini boşa harcama dediniz galibaPara diye bir takas aracının icat edilmediği, geri kalan tüm yaratımın aynı kaldığı bir paralel gerçeklikte yaşasaydık, ve para yerine ihtiyaçlarımızı beyin gücü veya kök çakra enerjimiz ile ödediğimiz bir çeşit Bluetooth tabanlı yeterlilik veya onay sistemine tabi olsaydık ;
Bu gerceklikte parası olanlar, o paralel gerçeklikte de yine aynı şekilde ihtiyaçlarını fazlasıyla görebilirlerken, yine bu gerçeklikte parası olmayanlar da, o paralel evrende yine ihtiyaç sahibi olarak kala kalırlardı.
@Rhea "gerçekçi olmak gerekirse" diye başladı, ben de gerçek üstücülükle devam ettireyim bari
İşte çok paran olsaydı bunu soran sen değil o olacaktıBir sorum daha var hoşlandığım bi kız var fakat benden 1 yaşcık büyük bu kızı nasıl aşık ederim kendime adını bile bilmiyorum tek bildiğim eskiden aynı lisedeydik kısa bi süreliğine bi de aynı mahalledeyiz ama evini bilmiyorum
Birazda bu yüzden lazım hocam nasıl yapılıcağını anlatın siz ben her türlü bulurum eski lisedenİşte çok paran olsaydı bunu soran sen değil o olacaktı
İsim olmadan nasıl olacakki.. foto olmalı en azından adını bilmiyorsan bile.
Teşekkürler 21. Günün sonunda haberdar edeceğimHer gün 1100 devam Ya Ganiyy Ya Muğni
Ya Mâlikel Mülk zikirlerini çekin.
21 gün devam edin. 3 lü bir şekilde okuyabilirsiniz.İki rekat hacet namazı kılıp da okuyabilirsiniz.Niyetinize göre tezahür eder.
Sadaka vermeyi de unutmayın...
Bu üç zikir devam ettiğiniz sürece kimse maddi açıdan muhtaç olmazsiniz.Zenginlik enerjisi gün geçtikçe artar.. Olmadık yerden akış olur sürekli.
Yapabilmeniz sizin inancıniza yaratım gücünüzün çalismasina niyetinizi akıbeti safliğina bağlı.Ayrica amel ettim oldu veya olmadı denmez.Gizli tutulur.Allah tan istiyorsunuz vericek olanda da o vermiycek olanda.Ben sadece yöntemden bahsetttim biraz.Teşekkürler 21. Günün sonunda haberdar edeceğim
Hocam inanç yok ki bende tutmayacak her türlü o zamanYapabilmeniz sizin inancıniza yaratım gücünüzün çalismasina niyetinizi akıbeti safliğina bağlı.Ayrica amel ettim oldu veya olmadı denmez.Gizli tutulur.Allah tan istiyorsunuz vericek olanda da o vermiycek olanda.Ben sadece yöntemden bahsetttim biraz.
İnanç olmadan hiçbir şey olmaz.Bilimsel olarak bile plesebo etkisi diyorlar.Hocam inanç yok ki bende tutmayacak her türlü o zaman
Hocam şimdi koskoca bi evreni yaratan Tanrı var sonucunun ne olduğunu bile bile bi dünya yaratıp bize seçim hakları sunmuş ve bu Tanrının oturup milyarlarca insanı iyi veya kötü davranışlar gerçekleştirmesi için izlemesi aklıma yatmıyorİnanç olmadan hiçbir şey olmaz.Bilimsel olarak bile plesebo etkisi diyorlar.
İnanmadığın bir şeyin yaratımini yapamazsın.
Bir ritüel yaptığında kesin olmuş bileceksin yoksa tezahür etmez hiçbir şey.
Sağolun hocam kastettiğim kısım yaptığım her işten bir bolluk gelmesini istiyor olmamSebebsiz Zenginleşme davasına dikkat
Parayı nasıl çekeceğiniz bu sene gireceğiniz sınava bağlı. Üniversiteyi, okumak için okumayın.Sınav senemdeyim umarım geleceğim iyiye doğru ilerler
Aynı çocuk inancının olmadığını da söylüyor. Yargılayacaksan çift yönlü hareket etmende ve kendini de katmanda fayda var.Benim anlamadım bir şey ritüel inanmayan insanların parapsikoloji sitesinde ne işi var.Çocuk ritüelle parayi nasıl çekerim diye soruyor.Cevaplar Bilgelik sevdasi gibi birşey.
Yapamıyorsaniz veya inanmıyorsaniz böyle şeylere akıl vermeyin bari..