kabalak sana şöyle söyliyim sen susamamışken su içermisin ?
namaz kılmadan istediğimiz zaman okusak olmaz mı
expendables son derece haklı bir amaç için birşeyler vermek doğru değil ve bu bir büyü değildir havas a giriyor sanırım müslümanlar tarafındanda kabul ediliyor bazıları etmiyor ayrı
evet sayı olarak okunması sanırım majiye giriyor bir kişi daha söylemişti bana bunu mesela bir zikiri belirli sayıda çekersen büyü olarak kabul edilebiliyormuş ama ben etmem sonuçta allahın dininin birer sözleri ve bu sözler allahın bize verdiği mucizeleri yaratmak için anahtarlar
ruhanne mod arkadaş belirli zamanda ve sayıda çekilirse majiye girer diyor ? ama esmaların hepsinde nette günü var saati var ve bunu tüm müslümanlarda böyle yapıyor kafam karıştı yani bunca zaman biz büyümü yaptık ama sonuçta büyü cinlerden ifritlerden yardım alınarak yapılır biz iyi niyetle okuyoz esmayı biri bu konuya açıklık getirirse sevinirim ...hayır davet demiyor kesinlikle kulak daveti falan değildir diyor iyi okuyun konuyu hiç bir zararı olmaz .
sadece perşembe sabah namazı
Ya Semi diye zikredilecek kusura bakma cevabım geç oldu ama
Niyet önemli..Atıyorum mesela 500 defa ........... esma birini etki altına alma ,bağlama maksatlı okunuyorsa evet majiye girer.Eğer kendi işiniz,rızkınız,huzurunuz vs vs..bunlar çoğaltilabilir icin okunursa maji olmaz.Orginam'un burda hep tekrarladığı bir cümle var."İradeye müdahele edilen herşey büyüdür."ruhanne mod arkadaş belirli zamanda ve sayıda çekilirse majiye girer diyor ? ama esmaların hepsinde nette günü var saati var ve bunu tüm müslümanlarda böyle yapıyor kafam karıştı yani bunca zaman biz büyümü yaptık ama sonuçta büyü cinlerden ifritlerden yardım alınarak yapılır biz iyi niyetle okuyoz esmayı biri bu konuya açıklık getirirse sevinirim ...
üstadın o sözü kulağımda bende ondan teredütte kaldım peki yani ozaman kendimiz için misal ruhani manevi güzel huy vs gibi şeylerimiz artsın diye niyetiyle çekersek ozaman sorun yok anladığım kadarıyla sadece başkasının iradesine müdahale edilcek durumlarda majiye girer anladım saol lviv angeles..Niyet önemli..Atıyorum mesela 500 defa ........... esma birini etki altına alma ,bağlama maksatlı okunuyorsa evet majiye girer.Eğer kendi işiniz,rızkınız,huzurunuz vs vs..bunlar çoğaltilabilir icin okunursa maji olmaz.Orginam'un burda hep tekrarladığı bir cümle var."İradeye müdahele edilen herşey büyüdür."
bu uygulamayı müslüman olmayanlar da yapabiliyor mu?Gerçekten bilmediğim için soruyorum.