Özdeğer ve Kendine Güven Subliminal Telkinler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ailuros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunları kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa merak ettim yani özel olarak bişeyler yapabilme imkanı varmı çünkü bazı muzik tarzları herkeze uymaz eger varsa bi ricam olcak sizden üstad

Dostum çok ama çok teşekkür ediyorum. Bir şey sormak istiyorum sterio karışıklık versiyonu yoktu dosyada neden acaba?

Neden hepsı aynı dinledim 6 sessız iki onlarda aynı geri kalanlarda kulaklıkla yazıyor dinliyorum değişik birşey yok anlayamadım.

Neden hepsı aynı dinledim 6 sessız iki onlarda aynı geri kalanlarda kulaklıkla yazıyor dinliyorum değişik birşey yok anlayamadım.

Bunlar telkin içerikli mp3 lerdir.Bulunduğunuz her ortamda dinleyebilmeniz açısından çeşitli şekillerde kayıt edilmiştir.İçeriklerinde bulunan telkinler aynıdır.Size uygun olanı hangisiyse siz onu dinleyebilirsiniz.

Ben indirdim ancak rar dosyası olarak gözüküyor ve açılmıyor!! yardımcı olur musunuz lütfen????

Rar dosyasını rar programıyla açacaksınız ,winrar yoksa bilgisyarınızda indirip açabilirsiniz.

winrar'ı indirdikten sonra mp3 olarak çalışıcak mı? emin misiniz? fotoğrafla ilgili bi proğram olarak biliyorum çünkü

winrar'ı indirdikten sonra mp3 olarak çalışıcak mı? emin misiniz? fotoğrafla ilgili bi proğram olarak biliyorum çünkü

Hayır değildir sıkıştırılmış dosyaları açmak için olan bir programdır.Rar uzantılı dosyaları açar.Resim olanlar jpg. gif. gibi dosyalardır.

Ailuros, bu seriden başka telkin varsa paylaşırmısınız lütfen;uzun süredir dinliyorum ve çok etkili olduklarını düşünüyorum..Teşekkürler..

Şu an elimde yok ama yakında bende hazırlamaya başlayacağım.Hazırladıkça sitede paylaşacağım.

Yalnız bir şey sormak istiyorum. Bunlar sadece müzik değil mi? Yani sözsüz. Çünkü benim indirdiklerim öyle.

Merhabalar bu telkinler mp3 içinde kayıtlı mı yanlış anlamadıysam. Yani biz sadece dinleyeceğiz değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri