Birden bire ortaya çıkan bir çalışmamdan öğrendiğim şeyi sizinle paylaşayım ki,Ateist kişiler sadece normalde korkan kişilerden daha da çok korktukları için gerçeği yadsıyorlar anladığım kadarıyla.Yani kişi o kadar çok korkuyor ki gerçek olabilmeleri fikrinden,bunu yok saymaya başlıyor.Gerçek olduğunu öğrenen bir Ateist kişinin ise hayatının tamamen altüst olduğuna bizzat şahit oldum.Bu kişi takılmış plak gibi dönüp dolaşıp eskiden hiç ilgilenmediğini söylediği konuları takıntılı bir halde düşünür oldu.Öyle ki başka bir şey düşünemiyor gibi ve travma geçirmiş gibi bir ifadeyle obsesifçe bunları sorgulamaya devam ediyor.Sürekli olarak "nasıl olur?" cümlesinin etrafında dolaşıyor sanki beyni...Diğer yandan şöyle bir duruma da şahit oldum ki,normalde korkan bir kişinin,böyle bir gerçekliğe şahit olması ile herşeyi basite indirgeyip yadsıdığı ve "-Hadi canım,siz ittiriyorsunuz,ip mip birşeyle kendi hareket etti!" gibi bir tavır sergilediğini de gördüm.İkinci kişiye musallat olunmasıyla ve hiç bir bahane uyduramayacağı şekilde ne olduğunu anlamak zorunda kalmasıyla gerçeği kabul etti ve artık uydurma bir sıkıntı oyunu olmadığını,gelip musallat olabileceklerini biliyorsa da,asla bahsinin bile geçmesini istemiyor,konuyu kapatıyor,korkusunu ve gerçeği kabullenerek kaçınıyor,zarar görmemek için...Tahta almak ve yapmak konusunda da gayet sorunsuzca getirtebileceğinizi ve harika tahtaları internetten bulabileceğinizi söylemeliyim.Fakat tarih boyunca cadılar sabunlardan mumlara kadar kendi eşyalarını kendileri yapmışlardır ve günümüzde de buna devam ediyorlar ısrarla.Enerjiyi katmak için güzel bir yol olduğu içindir bu.Sadece kağıtlara yazarakta bunu yapabilirsiniz.Önemli olan ne yaptığınızdan emin olmanız.Bunun dışında tılsımların bile işe yaramadığını gördüm...