CREEPA
Banlı Kullanıcı
Bana görede biraz Scientology kaciyor ama bu benim fikrim.Iyi Geceler yaman umarim iyisindir.Bakin kendinizi yanlis ifade ederseniz karsi taraf sizi yanlis anlar ve bir sekilde tavrini koyar.Gercekten oldukca enteresan düsüncelerin var dostum ve beni bir anlamda oldukca yakindan ilgilendiren bilgilerdir bunlar.Eger müsade buyurusan mutlaka senden su cümlenin anlamin ögrenmek istiyorum.Diyorsunuz ki:
Sevgili Yaman,uzaylilar dediginiz nedir aceba öncelikle bunu bir ögrenebilsem belki adim adim tartisarak ortak bir cözüm bulabiliriz.Ben senin fikirlerine katilmak zorunda degilim ama mutlaka düsüncelerine saygi duyuyorumdur ve seni kirmak alsa niyetim degil ama gercekten senin inanc durumun ve düsüncelerin nedir,yani sen nelere inaniyorsun düsüncelerin nedir? Senin inanc durumunu tartismak istemiyorum sadece seni yakindan taniyip anlamak istiyorum ama sen böyle forumlarda iste uzaylilar söyledir böyledir vs. diye bir cikis yaparsan anlasilmakta zorluk cekersin,bazi üyelerimize cinlerin varligina inanmiyabilir ama su uzaylilar konusunda gercekten hepimiz herhalde bazi yeni seyler ögrenmeye haziriz.Marduk ve Nibiruyuda sonra anlatirsan iyi olur.hem anlamsız gelen şey uzaylıların DNA kullanarak canlı yaratabilmesimi inan bana bunu bugun insanlar bile