Illuminati_Z
Kayıtlı Üye
21 aralık 2012 yi beklemekten kurtuldum desene. Tarih daha erkene alındı ehehehe Şaka bir yana durum ciddi olabilir .
Aynen dediklerine katılıyorum hafife alınamıyacak kadar ciddi bir konu21 aralık 2012 yi beklemekten kurtuldum desene tarih daha erkene alındı ehehehe şaka bi yana durum ciddi olabilir .
Pardon mesajını görmemiştim özür dilerim.İlluminati'nin hangi sitesi, siteyi verebilir misin sevgili blasphemous dostum?
üzerinde bir çok kişi çalıştı sitenin neye ve kime çalıştığı konusundaİlluminatinin sitesine girince de bugün 103 gün yazıyordu. 103 gün sonra olacak olmasın bu olay? Yukarıda da "Rusya savunma bakani Serdyukov, yörüngesindeki anormalliklerden dolayi bu cismin zeka sahibi kimseler tarafindan yönetildigini iddia ediyor. Seti projesinde görevli bilim adamları da aynı görüşteler." yazıyor.
İlluminati'nin hangi sitesi, siteyi verebilir misin sevgili blasphemous dostum?
belki de ilgi alanlari olmayabilirBu konu biraz da oIsa eski ve nedemse çok okunmamış, benim merak ettigim forum yöneticilerinin yada modIarımızın bu konudaki görüşIeri.
VaIIahi içim karardı okuyunca :willy_nilly:
Bu değerleri biraz daha açabilir misiniz? Sitede mevcut ama biraz açıklar misin ?Konunun kesinliği hakkında kuşkuda kalanlar lütfen altta vereceğim bağlantıya bakarmısınız Nasa'ya ayit elenin hakkında değerler Site linki vermek yasaktır. belirteyim lütfen inceleyin
bu değerleri biraz daha açabilir misiniz site mevcut ama biraz açıklar misin ?
Neden böyle kötü şeyler yaratılıp olucakmışcasına aktarılıyor anlamış değilim yahu bikerede rahat bırakında insanlar böyle şeyler düşünmeden yaşamlarına devam etsinler!
eğer dedikleri gibi ise ve yörüngesinde görüldüğü gibiyse bu ayın sonunda eleninin ne yapabileceğini göreceğiz.