"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olen kedim

lGeceMavisi

Kayıtlı Üye
Merhabalar, kedimi kaybettikten 5 gun sonra bir gece uyandim ve kedimi toz toprak icinde yanimda yatarken gordum uyanip ona baktigimda kafasini kaldirip birbirmize baktik gozleri cok huzunlu bakiyordu sonra kafasini cevirip yatmaya devam etti. (beraber uyuyorduk biz hep) ben cok uykuluydum o yuzden aldiris etmedim geri uyudum sonra tekrar uyandim o hala yanimdaydi bida uyudum bida uyandim gene yanimdaydi sabah 6 gibi tekrar uyandim artik yoktu. Bidaha da gormedim halusinasyon olabilir evet ama uzerinde toprak olmasi, huzunlu bakislar ve defalarca uyanip ayni yerde gorup durmam.. Acaba dedikleri gibi olumden sonra ilk 7 gun dunyada dolasabiliyorlar mi yoksa halusinasyondan mi ibaretti..

Yeni başlık açmak istemediğim için bu soruyu öne almak istedim. Ben de bir kayıp yaşadım ve çok çok sevdiğim bir kediydi. Onun da beni çok sevdiğini biliyorum :( kedilerin de ruhları var mı? Bizi görebilirler mi..?

Yeni başlık açmak istemediğim için bu soruyu öne almak istedim. Ben de bir kayıp yaşadım ve çok çok sevdiğim bir kediydi. Onun da beni çok sevdiğini biliyorum :( kedilerin de ruhları var mı? Bizi görebilirler mi..?
evet bence görüyorlar, bütün hayvanların var.. benim de kaybettiğim hayvanları gördüğüm oldu..

evet bence görüyorlar, bütün hayvanların var.. benim de kaybettiğim hayvanları gördüğüm oldu..
Başınız sagolsun:( ben o minnos kediye sadece 1 Ay baktım çünkü ailesi tatile giderken emanet etmişti. Fakat kendi çocuğum gibi sevdim o da bana aşırı düşkündü. Vermeyi hiç istemesem de mecburen ailesine verdim. Öğrendim ki dün pencereden düşüp ölmüş. Bundan bile kendimi sorumlu tutuyorum çünkü 1 haftadır sürekli yüzü gözümün önüne geliyordu ve ya iyi değilse diyordum. Keşke çıkıntılık yapıp çalsaydım gerçek ailesinden :(

Geri