niyet bakma usulü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sdbr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya şimdi Hz. Ali böyle bişey yapmış öyle mi hiç inanılır gibi değil onun böyle uygulamalara ihtiyacı mı vardı acaba hiç sanmam.

ımmm guzel ılgınc paylasım ıcın tesekkurler ama pek ınandırıcı gelmedı bana ya yanı bukadar kolay bence nıyete bakılmaz ama neyse olmaz deyıpte kestırıp atmamakta gerek:D

bende yaptım ama ilk sıra güzel çıkıyo 2. 3. sıra iyi çıkmıyor şimdi hangisi geçerli ilk sıramı yoksa 2.ve 3.mü

hıım bende önce 1sırayı saydım sora 2.sırayı sonrada . 3.sırayı neyse ozaman bidaha yapalım teşekkür edrim canım:lurk5:

Ya niye 8 bunu anlamadım? Bir de bu 8 madde neye göre belirleniyor? Bana biraz saçma geldi. İstihareye yatmak daha mantıklı bence.

Ya niye 8 bunu anlamadım? Bir de bu 8 madde neye göre belirleniyor? Bana biraz saçma geldi. İstihareye yatmak daha mantıklı bence.
Sana saçma gelir başkası içinse doğrudur. Sizin için istihare daha mantıklıysa onu yapın efendim, neden burada ki bir paylaşımı tenkid ediyorsunuz ki.

Bende yaptım,çok hoşuma gitti.Nerdeyse tutuyo,beklediğim sonuçları gösterdi yani.Paylaşım için teşekkürler
SEVGİLER...

Noktaları 8 er 8 er çizerken örneğin üst sırada 5 kaldıysa 2. sıradan 3 çizeceksiniz en alttaki sırada sona kalan geçerlidir. :)

İlginç , geçerliliği tartışılır tabii ama denemeden edemedim :) 1,5 ve 6 çıktı bakalım olursa ne mutlu . :)

Geri