"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nişanlımdan ayrılmak istiyorum

sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyleyse şu durumda yapabileceğiniz tek şey biryerlerden yardım almanız mesleğinizde varsa hayata tutunmanız dahada kolaylaşır
bazı şeyleri göze almalısınız

1- tüm psikolojik baskılara göğüs gericek ailenize kafa tutacaksınız

2- devletin kadınları koruma kurumlarından yardım alıcaksınız size sahip çıkarlar mesleğinizde var o süre zarfında hayata tutunursunuz

3-sevmediğiniz adamla evlenir psikolojik bunalımlar yaşarsınız, düşük çok düşük bir ihtimalde olsa ilerde sevebilirsiniz

aile ve sosyal politikalar bakanlığına şikayetinizi bildirin .derdinizi birde devlet yetkililerine anlatmaya bakın.bu iş biraz bizden çıkmışa benziyor gibi bir haller var.

gerçekten allah razı olsun beni ailem akrabalarım kardeslerim bile dinlemezken çözüm üretmek için elinizden geleni yapıyorsunuz çok saolun evet aslında kurumlara baş vurabilirim ama kimsesiz hayata tutunabilirmiyim bilmiyorum:(

gerçekten allah razı olsun beni ailem akrabalarım kardeslerim bile dinlemezken çözüm üretmek için elinizden geleni yapıyorsunuz çok saolun evet aslında kurumlara baş vurabilirim ama kimsesiz hayata tutunabilirmiyim bilmiyorum:(

Evet bu çok önemli bir konu kimsesiz hayata tutunmak gerçekten ciddi bir mesele psikolojinizi sağlamlaştırmalısınız
hayatınızın bir çok yönü baştan aşağı değişebilir
ama bu durumun iyi bir yönüde var şöyle ki devlet aldı sizi güzel biryere yerleştirdi sizde mesleğinizi kullanarak biryerlere geldiniz hayatta bu süre içerisinde hatta daha siz hayatta biryerlere gelmeden aileniz sizin yokluğunuzun kıymetini anladı buranın dingonun ahırıda olmadığını anladı devlet var otorite var evladının hayatını canının istediğigibi kullanabilme devirleri bitti bu sebeple yaptıklarından çok pişman oldular ve size geri dönün diyorlar
öyle sanıyorum ki siz geri döndükten sonrada devlet kontrolünde olucaksınız zaman zaman evinizden aranıp sorulucaksınız bu ailenize devletten " gözümüz üzerinizde " mesajıdır böyle böyle yola geliceklerdir ve sizin hayatınızı karartma girişiminden vazgeçiceklerdir

Evet bu çok önemli bir konu kimsesiz hayata tutunmak gerçekten ciddi bir mesele psikolojinizi sağlamlaştırmalısınız
hayatınızın bir çok yönü baştan aşağı değişebilir
ama bu durumun iyi bir yönüde var şöyle ki devlet aldı sizi güzel biryere yerleştirdi sizde mesleğinizi kullanarak biryerlere geldiniz hayatta bu süre içerisinde hatta daha siz hayatta biryerlere gelmeden aileniz sizin yokluğunuzun kıymetini anladı buranın dingonun ahırıda olmadığını anladı devlet var otorite var evladının hayatını canının istediğigibi kullanabilme devirleri bitti bu sebeple yaptıklarından çok pişman oldular ve size geri dönün diyorlar
öyle sanıyorum ki siz geri döndükten sonrada devlet kontrolünde olucaksınız zaman zaman evinizden aranıp sorulucaksınız bu ailenize devletten " gözümüz üzerinizde " mesajıdır böyle böyle yola geliceklerdir ve sizin hayatınızı karartma girişiminden vazgeçiceklerdir
evet ama nereye başvurabilirim bilginiz varmı acaba?

Aile sosyal ve politikalar bakanlığına başvurabilirsiniz
ama bana soracak olursanız ailenize karşı sabretmenizi öneririm
yani onların sizi zorla evlendirmelerine boyun eğmemenizi
eğer zorlamaya devam ederlerse devletten yardım isteyeceğinizi belirtin beni kaybedersiniz vs. deyin
aileniz nasıllar bilmiyorum çok sinirlilermidir agresiflermidir ama bunu yapmanızı öneririm size
size birşeyi zorla yaptıramazlar siz hayır dedikten sonra

Dua istiyorsunuz bunu anlıyorum ancak bu sitede paylaşılan dualar bizim anladığımız manada Allah ile kul arasındaki dualardan değillerdir
sizin resme üflemeli olarak yaptığınız büyü olan dualardır

Doğu tarafında yaşadığınızı veya köken olarak oralı olduğunuzu ve bayan olduğunuzu çıkarıyorum yazdıklarınızdan.
şöyle bir çözüm geldi aklıma,spor yaparken veya bisiklet sürme,bazı ağaçtan düşme felan gibi kazalarla kızlık zarı bozulabiliyor.
Nişanlınıza kazayla kızlık zarınızın bozulduğunu söyleyin,aklında hep bir şüphe kalacaktır.
Nişandan vazgeçmesi için iyi bir başlangıç olabilir.

Bana kalsa ben o adamla evlenmek istemiyorum bi daha karşıma bu konuyla gelmeyin deyip kesip atardım meseleyi ama sizin orda olmuyo demekki bu işler hayret.Ne dine,ne ahlaka,ne hukuka,ne insanlığa sığan bir şey.

Buyuyle duayla olcak is degil. Yani bunları kafanizdan cikarin ancak bunlarla zaman kaybedersiniz. Siz kendiniz icin bi sey yapmaniz lazim. Keske hic bu konuya basinda baslamasaydiniz tabiki suan cikisiniz zor aileler var ortada ve sizin aileniz bunu istiyor. Dugunede az bi zaman var hicbi sey yapamazsaniz bile dugunden kacip kacak gelin olun. Bu buyuk bi rezalet olur yapilan emeklerde cope gidet tekrarlamlari zorlasir.
Insan kusura bakmayın ama kendisi olunca bencil oluyor kaesi tarafi dusunmuyor onun haklarıni dusunmuyor kafasinca bi iliskiyi istedigi an bitirmeye hakki var saniyor. Bunlar yanlis gun gelir bu beyin yasadiklarini sizede yaşatırlar. Oyuzden onu karsiniza alin boyle evlenemeyeceginizi soyleyip tarihi uzatmayi isteyin. Bu uzatmayida onun icin yapcaginizi soyleyin. Yine bu uzatma boyunca onu sevemezseniz ona soyleyip bu konuda uzlasmali bi karar alin. Ve ona bu uzatma suresince kendisine asik edici olmasını soyleyin. Ona kendinizi anlatirsaniz oda bi seyler yapicaktir ama siz ona bi şey yapma hakki vermeden sevmeye calistim sevilmiyorsun diye kestirip atarsan senin evlenmeyi istememeye hakkin olmayacagini dusuncektir. Yok kesip atılsin diyorsaniz ise girceksiniz bi kuaforun yaninda bu kadar basit. Sehir degistirin kuaforde isi girip ev tutun. Turkiyede yasamin ucuz oldugu şehirler var. Birini secip orda yasamaya calisin. Tamam luks hayatiniz olmaz ama yasamak isterseniz yasarsiniz. O kuafor parasiyla aile geçindiriyorsa insanlarda sizde yaparsıniz. Belki zamanla size ait bi kuafor yeriniz bile olabilir ya da istediginiz biri cikar onla evlenirsiniz. Sonsuza kadar tek basinaza mucadele etmeyeceksiniz.

Birde şunu soyleyim. Severek evlenince o sevginiz hep olcak sanmayin. Aileniz yani anne ve babaniz evliligi bildigi icin sizin rahat yasaminizi istiyor. Parali bi adamla evlendirerek. Parasiz biriyle evlenirseniz hem siz calisir hem esiniz hem de aileniz destek olmak zorunda olur. Ailenizde bunlar yasansin istemiyor olabilir. Ailenizi anlaniyorsunuz ama onlar mantikla bakiyor ve oyle karar aliyor onlarida anlamaya calisin. Ayrica yasiniz 18 ve uzeri ise ve hayata atilmamissaniz bu sizin hataniz. Bazi seylere izin vermemeniz lazim. Iste calistirmamislar calismamissiniz. Keske calissaydiniz inatla. Ya da bu adam hayatinizda yokkende ayaklariniz üstünde olmayi saglayamamissiniz. Ne bileyim her seye tamam olur deyip yapmissiniz siz nasıl simdi onlarib sizi anlamlarını bekliyorsunuz. Bence siz karsi koyamazsiniz kendinizi degistirmeniz sart. Kendinize guvenmeniz sart. Adami hic sevmemissinizde sanirim yazik karsi tarafada cok yazik. Hayatta insanlar birbiriyle olan iliskileri gorunmez bi sozlesme niteliginde yaparlar. Dusunsenize cani isteyince kendisi isteyince sozlesmelerin cope atildigini. Suan size bi sey olmayacak evlenmezseniz o yikilcak. Siz evlenirseniz size olcak. Bundan sonraki iliskilerinde once arkadas olun kendinizden emin olunca iliskiye baslayin hem size hem karsi tarafa yazik. Yapmayon birdaha ne kendinize ne de baskasina bunu.

Dalga geçtiğimi düşünmeyin ama telefonda konuşurken ya da yüzyüzeyken geyirseniz ya da burnunuzu filan karıştırsanız bence gayet soğuyabilir. Bunun gibi iğrenç şeyler yapın bence. Yoksa şiddete de maruz kalabilirsiniz. Evlenirseniz sakın çocuk yapmayın. O zaman geri dönüşü olmayabilir. Eğer evlenirseniz yine soğutun banyo yapmadan birkaç gün durup pis kokmak gibi. Ben evden kaçmayı tercih ederdim. Tabi kendimi bir şekilde sağlama aldıktan sonra. Herkes ailesinden destek alacak diye bir şey yok. Kötü bitmesin istemiyorum diye düşünmeyin aileniz ve onun için iyi bitecek ama sizin için kötü. Kendi mutluluğunuzu düşünün kendini düşünmeyeni kimse düşünmez.

Doğu tarafında yaşadığınızı veya köken olarak oralı olduğunuzu ve bayan olduğunuzu çıkarıyorum yazdıklarınızdan.
şöyle bir çözüm geldi aklıma,spor yaparken veya bisiklet sürme,bazı ağaçtan düşme felan gibi kazalarla kızlık zarı bozulabiliyor.
Nişanlınıza kazayla kızlık zarınızın bozulduğunu söyleyin,aklında hep bir şüphe kalacaktır.
Nişandan vazgeçmesi için iyi bir başlangıç olabilir.

Bana kalsa ben o adamla evlenmek istemiyorum bi daha karşıma bu konuyla gelmeyin deyip kesip atardım meseleyi ama sizin orda olmuyo demekki bu işler hayret.Ne dine,ne ahlaka,ne hukuka,ne insanlığa sığan bir şey.

iyi niyetli olduğunuzun farkındayım ama öneriniz bence yanlış , istemediği halde evlendiren aile , kızlık zarı kazayla bozulmuştu gibi bir yalan yüzünden nişan atılırsa ne tepkiler verebilir , zor durumdaki arkadaşın ailesinin karakteri ortada , ülkemizde nişan bozana karşı aşırı olumsuz tavır olduğu için , arkadaşın cinsiyetini ve ailesinin sorumsuzluğunu da dikkate alarak öneri sunmalıyız , nişanı erkek bozmak istese bile , arkadaşın onuruna laf ettirmeyecek bir durumda bozulması gerek

merhaba arkadaşlar ben 3 yıldır bir insanla nişanlıyım görücü usulu oldu ilk gördüğümde tamam dedim olabilir ama zamanla bir sürü problemler bir sürü çirkinlikler oldu ve şu an niianlımın her hareketi her sözü tabiri caizse batıyor konusmak istemiyorum adımı duydugum anda vücudumda bir çöküntü oluyor resmen sizden ricam bana bir dua bir yol bilmiyorum çıkmazdayım ayrılmama ailem izin vermiyor ve nişanlımda bırakmıyor beni rabbimin dualarından başka sıgınacak hiç bişeyim kalmadı yazın düğün yapacaklarını söylüyorlar şütfen bildiğiniz tesirli duaları söyleyin arkadaşlar 1378 kere okunan duayı yaptım ama olmadı tam tersine daha çok seviyor gibi daha çok arıyıp soruyor nişanlım yurt dışında oyuzdwn duayı ettikten sonra fotografına üfledim oyüzdenmi olmadı acaba arkadşlar lütfen yardım edin :(

Öncelikle yaptığınız şey dua değil, islami yöntemlerin kullanılması ile yapılan bir büyü uygulamasıdır. Büyü için eğitim ve sonrasında icazet almadan yapan kişinin uygulaması ters tepebilir ve başına bir sürü negatif olaylar daha gelebilir. Toplumsal cehaletimiz ne yazık ki. Bunu sık sık anlatıyoruz burada ama tüm topluma ulaşıp bilgilendirmemiz mümkün değil elbet.
Üyeler size kendilerince yardım önerisinde bulunmuşlar, bazıları tehlikeli olsa bile. Toplumsal kültürümüzde ailenin evlenmeye karar verdiği kişiye itiraz etmek hoş karşılanmaz. Doğuda yaşayan biri olarak çok iyi bilirim ki itiraz etmeye kalkan kıza günümüzde hala fiziksel şiddet uygulanır, ileri giderse öldürülür. Ailenizi tanımıyorum ancak anlattığınız kadarıyla yapısı aşiret düzenine göre sanırım. Kendi aileniz ya da nişanlınızın ailesi tarafınan katlinize karar verilebilir eğer kaçmaya kalkarsanız ya da kızlığım bozuldu derseniz.
Bu dünyaya sınav için geldik, hayat genellikle dikenli yollar sunar bize, sonuçta burası cennet değil, cenneteki gibi yaşayamayız. Önünüze çıkan engeller, istenmedik durumlar hep ruhsal tekamülünüz için bir fırsattır, bu acılar konusunda deneyim yaşayıp olgunlaşmanız gerektiğindendir.
Birisinin iradesine etki etmek için dua olmaz, bunun için büyü gerekir. Size böyle bir tavsiyede bulunmuyorum ancak dua edeyim onun iradesine sözümü geçireyim diye düşünecek olursanız boşuna kürek sallamayın diye söylüyorum. Dualar asla başkasının iradesine hükmetmenizi sağlamaz. Kendiniz için hayırlısını kalbinizden geçirip içinizden geldiği gibi kendi cümlelerinizle ama asla bir formüle, sayılı işlemlere kalkışmadan duanızı edebilirsiniz. Tabi sizin için hayırlı olan sizin nefsinizin ya da bedeninizin istediği olmayabilir, ruhunuz için tekamülde ilerleme basamaklarında yaşayacağınız şeydir her ne ise o.
Eğer istemediğiniz kadere boyun eğmeyeceğim derseniz de sakın kendi başınıza büyü yapmaya kalkmayın, saçmasapan şeyler uygulamayın, bu ehil olmayan kişilerin sonu olur. Gerçek anlamda yapan birine yaptırın, kaderinizde büyü olasılığı var ise zaten mümkün olabilir bir şekilde, eğer maddi gücünüz yeterli değilse de zorlamayın, böyle bir şeyin ihtimali sizde yok demektir. Üç kuruşa yapanlara paranızı kaptırmayın, bedava yaparım diyenlere de hayat enerjinizi sömürtmeyin. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak olur bu. Büyü çok pahalı bir lüks tüketim ürünüdür, hayatınızı tamamen değiştirmenin bedeli hayat kadar pahalıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri