öncelikle yorumunuz için çok saolun böyle açıklıyım size elhamdülillah müslamanız ama acıkcası söylediğiniz şey onları pek ilgilendiricegini sanmıyorum evlenince seveceğimi düşünüyorlar bilmiyordum büyü olduğunu rabbim affetsin beni dua niyetine okudum ben büyü olarak değil o bile işe yaramadı malesef dahada bağlandı sanki bana çok iyi biri aslında ama insan sevmeyince dünya zindan gibi geliyor insana ölü gibi yasıyor insan gülmek bile bana yorucu geliyor artık yaza düğün var ailem problem cıkartmasın diye organizeyi vs işleri ben hallediyorum onların onünde sırf üstüme gelmesinler diye

ne olur arkadaslar benden buyuk ve kucuk olabilirsiniz bilmiyorum ama benide bi kardesiniz gibi görüp bana yardım edin
Öncelikle intihar gibi şeyler düşünmeyin intihar hiçbirşeye çare değil,ben öyle sanıyorum ki siz bu baskılara yenik düşerseniz o kişiyle evlendiğinizde hayatta size birşeyleri hep baskıyla zorla yaptırıcak gibime geliyor yorumunuz bana byle bir izlenim uyandırdı
o kişi istediği kadar iyi olsun bir bayanla zorla evleniyorsa o iyi değildir
Yaza düğün var dediniz şu an kış mevsimine doğru ilerliyoruz yani ozamana daha çook var
öyleyse size yeni bir teklif sunayım,meslek kursları var sizin için bir araştırma yapayım ülkede en çok tercih edilen mesleğin sizinde yapabileceğiniz bir meslek belirleyeyim sonra yaşadığınız şehirde bunların ücretsiz kursları nerede var onları öğrenelim bu başlık altında veya özel mesaj aracılığı ile sizinle paylaşayım siz gideceğiniz kurs yerini belirleyin sertifikalı bir meslek alın elinize en çok tercih edilen mesleklerden olacağı işin iş bulmakta zorlanmazsınız diye düşünüyorum
bende bu konuda elimden gelen yardımı yaparım daha çok araştırırım sizin için
siz bir işe girdiğiniz zaman ayrı bir yol haritası belirleriz
bu konu başlığında konuşuruz bunu dilerseniz bilinçli başka arkadaşlarda fikirleriyle katkıda bulunur,bir meslek alıp işe girdikten sonra nasıl bir yol izlemeniz gerek bu konuda katkıda bulunurlar,yada dilerseniz devletin bu tür durumlar için ücretsiz danışman hizmetleri var onlara uğlaşır onlardan profösyönel yardım alırsınız
bu yardımdan nasıl faydalanacağınız konusundada size yardımcı olurum bu konu başlığı altında yada özel mesaj aracılığı ile
sonuçta elinize bir iş aldıktan sonrada yapılıcaklar bitmiyor bir ev tutmakla bitmez bir iş kendinizi güvenli biryere taşımanız gerekicek bu konuyuda düşünerek elinize meslek aldıktan sonra nasıl bir yol izlicenizi belirlemeniz gerekir,intihar etmeyi düşünüyorsanız bunu hayli hayli düşünmeniz gerekir hiçkimse canınızdan daha kıymetli değil.
Nedersiniz ?