"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nişanlımdan ayrılmak istiyorum

sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kara-talih

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar ben 3 yıldır bir insanla nişanlıyım görücü usulu oldu ilk gördüğümde tamam dedim olabilir ama zamanla bir sürü problemler bir sürü çirkinlikler oldu ve şu an niianlımın her hareketi her sözü tabiri caizse batıyor konusmak istemiyorum adımı duydugum anda vücudumda bir çöküntü oluyor resmen sizden ricam bana bir dua bir yol bilmiyorum çıkmazdayım ayrılmama ailem izin vermiyor ve nişanlımda bırakmıyor beni rabbimin dualarından başka sıgınacak hiç bişeyim kalmadı yazın düğün yapacaklarını söylüyorlar şütfen bildiğiniz tesirli duaları söyleyin arkadaşlar 1378 kere okunan duayı yaptım ama olmadı tam tersine daha çok seviyor gibi daha çok arıyıp soruyor nişanlım yurt dışında oyuzdwn duayı ettikten sonra fotografına üfledim oyüzdenmi olmadı acaba arkadşlar lütfen yardım edin :(

Ayrılmama ailem izin vermiyor kısmını gerçekten anlamakta güçlük çektim. Sonuçta evlenicek olan sizsiniz aileniz değil. Lutfen sığınacak hiçbişeyim kalmadı demek yerine dik durmayı öğrenin, hayat sizin hayatınız ve yon verebilecek olan da sizsiniz.

Ayrılmama ailem izin vermiyor kısmını gerçekten anlamakta güçlük çektim. Sonuçta evlenicek olan sizsiniz aileniz değil. Lutfen sığınacak hiçbişeyim kalmadı demek yerine dik durmayı öğrenin, hayat sizin hayatınız ve yon verebilecek olan da sizsiniz.[/QUOTE

fikir doğru fakat üslub ve empati eksikliği var. üyemiz, görücü usulü nişanlanan biri ve bu demek oluyor ki ailenin kişi üzerinde epeyce otoritesi var.
bu otoritenin altında yıllarca yaşayıp böyle büyük bir kararda yıkmak kolay olmasa gerek.
ama dediğim gibi bu fikir üzerinden gitmeniz gerekiyor sayın kara-talih. en hayırlısı bu şekilde olur.

bir şekilde ben istemiyorum diyebilirsiniz. ailenize , nişanlınıza . çok basit bir hayır demeniz , istemiyorum demeniz yeterli . onun ailesiye konusun artık istemiyorum deyin . yani siz çare arayın . zorla mı evlendirileceksin yani . maddi özgürlüğünüz elinizde bir mesleğiniz varsa durmayın uzaklaşın oradan. gidin başka şehirlere yerlere. maddi imkanınız yoksa da bir çaresini bulmaya çalışın bir arkadaşınız bir kuzeniniz yardım edecek bir akrabanız illa ki vardır.

evet söyleyince saçma geliyor ama bizim kültür bizim yetişme şeklimizde böyle yapacak hiç bişeyim yok çok çaresizim evden kaçmayı bile düşündüm ama kötü şekilde bitsin istemiyorum:(

okadar kolay olsa keşke ama malesef o anda bütün ailem hepsi her türlü baskı altında kalıyorum:(

Ailenizden destek almaniz sart. Bayansaniz ve maddi yeterliliginiz yoksa aileniz bu konuda sizi yipratir. Aileye karşı koymak kolay bi sey degildir.
Sevgilinizle konusup kendisini düzeltmesini aksi takdirde evlenmeyeceginizi açık netce soyleyip yuzunuzu cikarip verin ne zaman duzelirsin ozaman takarim deyin ve evlilik tarihini ertelediginizi soyleyin. Ve ailenizle onla savasin. Isiniz kolay değil. Ama savasmaktan baska seceneginiz yok. Erteleme yapmaniz yapabilceginiz en olur sey suan. Tamamen kesip atmaniz zor olur.

Ve karsinizdaki erkeğe cidden sure verin hemen kesip atmayin ciddi bi seye baslamissiniz. Tamam illa evlenilcek kaidesi yok ama ciddi davranmak zorundasiniz.

Sonuçta bu sizin geleceginizi ve tum hayatinizi etkileyecek, ailenizinkini degil oyle degil mi?

Cocukta hos bulmadiginiz seyleri ailenize açtiniz mi? Peki neden bu kadar israrla istediklerinin nedenini biliyor musunuz? Maddi durum mu?

Biraz dik durmanizda fayda var. Bunun onlarin degil sizin seçiminiz oldugunu, karisamaya haklari olmadigini belli edin.

Bu arada çocuk sizden sogumuyor mu? Onu sizden sogutup isi bitirmek mantikli ve kolay bir çozum.

Sonuçta bu sizin geleceginizi ve tum hayatinizi etkileyecek, ailenizinkini degil oyle degil mi?

Cocukta hos bulmadiginiz seyleri ailenize açtiniz mi? Peki neden bu kadar israrla istediklerinin nedenini biliyor musunuz? Maddi durum mu?

Biraz dik durmanizda fayda var. Bunun onlarin degil sizin seçiminiz oldugunu, karisamaya haklari olmadigini belli edin.

Bu arada çocuk sizden sogumuyor mu? Onu sizden sogutup isi bitirmek mantikli ve kolay bir çozum.

kaynanam anneme bana demediklerini bırakmadı kavga zamanlarından ve hep tartısırız bakın yanlıs anlamaya nedne olmıyım oglan sevsedw bastan assagı altın olsa bile insan istemedimi istemiyor nişanlandıktan 1 ay sonra buyuk bir kavga oldu ayrılmak istedigini söyledi tamam dedim barıstık sonra ailelerin araya girmesiyle ama olmuyor adam bana öcü derler ya öyle göeünüyor bilmiyoeuz yurt dışına gidip hayat kurtarma meselesi gibi galiba ama ben istemiyorum hemde hiç canım dedikçe bana canımı çekiyor sanki lütfen bildiğiniz bir dua birşey ne biliyim benim tarafımdan değilde onların tarafından biterae hiç sorun çıkmaz oyuzden karsı tarafın ayrılması lazım

çocukta düzelecek bişey yokki rabbim benden iyileriyle karşılastırısn ben istemiyorum hiç birişeyimiz uymuyor hiç:((

Ailenizden destek almaniz sart. Bayansaniz ve maddi yeterliliginiz yoksa aileniz bu konuda sizi yipratir. Aileye karşı koymak kolay bi sey degildir.
Sevgilinizle konusup kendisini düzeltmesini aksi takdirde evlenmeyeceginizi açık netce soyleyip yuzunuzu cikarip verin ne zaman duzelirsin ozaman takarim deyin ve evlilik tarihini ertelediginizi soyleyin. Ve ailenizle onla savasin. Isiniz kolay değil. Ama savasmaktan baska seceneginiz yok. Erteleme yapmaniz yapabilceginiz en olur
Ve karsinizdaki erkeğe cidden sure verin hemen kesip atmayin ciddi bi seye baslamissiniz. Tamam illa evlenilcek kaidesi yok ama ciddi davranmak zorundasiniz.

adamda düzwlecek biriey yokki ben istemiyorum benim karakterim benim istediğim kişi değil mutlu olacağım bir insan değil:(

Yorumlarınızı okudum cidden durumunuz vahim düzelticek birşede pek yok gibi görünüyor
birde en kötüsü bu kişiyle evlenirseniz o evlilik size zindan olucak gibime geliyor
ailenize karşı biraz mücadele etmeniz gerek ama evden kaçmayı önermem size
illa çaresiz kalırsanız zorla evlendirilen kızları korumak için başvurabileceğiniz devlet hatları mevcut onları arıyarak başvurabilirsiniz
sunduğu hizmetler nedir sizi o evden aldıklarında sizi nereye yerleştirirler bilemem ama dışarısıda tehlikesiz biryer değil buda bir gerçek

Size bir önerim olucak sizin ailenizin dini inancı nedir bilmiyorum fakar eğer müslüman iseniz islamda iki taraftan birisi zorla evlendiriliyorsa o evlilik meşru sayılmaz ve o birliktelik zina birlikteliği olur kabul ederseniz size bu konuda bir yazı göndereyim ve bunu bahane ederek evlenmeyi daha kolay red edebilirsiniz ve bu durumda ailenizin sizi zorla evlendirme aşamasında bir temelleri yıkılmış olur

Yapılıcak bir uygulama ise sizin yapabileceğiniz pek birşey yok bir uzmanın yapması lazım ve bunun hemen etki etmesi içinde o kişinin dna'sını taşıyan bir parça lazım
buda pek kolay birşey değildir,Allah katında makbul olan etkili dualar var ama sadece dua bir büyü uygulaması değil sizin resime üflemek suretiyle yapmış olduğunuz şey bir büyü uygulamasıdır

Yorumlarınızı okudum cidden durumunuz vahim düzelticek birşede pek yok gibi görünüyor
birde en kötüsü bu kişiyle evlenirseniz o evlilik size zindan olucak gibime geliyor
ailenize karşı biraz mücadele etmeniz gerek ama evden kaçmayı önermem size
illa çaresiz kalırsanız zorla evlendirilen kızları korumak için başvurabileceğiniz devlet hatları mevcut onları arıyarak başvurabilirsiniz
sunduğu hizmetler nedir sizi o evden aldıklarında sizi nereye yerleştirirler bilemem ama dışarısıda tehlikesiz biryer değil buda bir gerçek

Size bir önerim olucak sizin ailenizin dini inancı nedir bilmiyorum fakar eğer müslüman iseniz islamda iki taraftan birisi zorla evlendiriliyorsa o evlilik meşru sayılmaz ve o birliktelik zina birlikteliği olur kabul ederseniz size bu konuda bir yazı göndereyim ve bunu bahane ederek evlenmeyi daha kolay red edebilirsiniz ve bu durumda ailenizin sizi zorla evlendirme aşamasında bir temelleri yıkılmış olur

Yapılıcak bir uygulama ise sizin yapabileceğiniz pek birşey yok bir uzmanın yapması lazım ve bunun hemen etki etmesi içinde o kişinin dna'sını taşıyan bir parça lazım
buda pek kolay birşey değildir,Allah katında makbul olan etkili dualar var ama sadece dua bir büyü uygulaması değil sizin resime üflemek suretiyle yapmış olduğunuz şey bir büyü uygulamasıdır

öncelikle yorumunuz için çok saolun böyle açıklıyım size elhamdülillah müslamanız ama acıkcası söylediğiniz şey onları pek ilgilendiricegini sanmıyorum evlenince seveceğimi düşünüyorlar bilmiyordum büyü olduğunu rabbim affetsin beni dua niyetine okudum ben büyü olarak değil o bile işe yaramadı malesef dahada bağlandı sanki bana çok iyi biri aslında ama insan sevmeyince dünya zindan gibi geliyor insana ölü gibi yasıyor insan gülmek bile bana yorucu geliyor artık yaza düğün var ailem problem cıkartmasın diye organizeyi vs işleri ben hallediyorum onların onünde sırf üstüme gelmesinler diye:( ne olur arkadaslar benden buyuk ve kucuk olabilirsiniz bilmiyorum ama benide bi kardesiniz gibi görüp bana yardım edin:(

yok ne yaparsam yapıyım oğlan bırakmıyor ailem izin vermiyor ayrılık diyince herkes baskıyla beni intihara sürükliycek hale geliyorlar maddi özgürlüğüm ve kendime güvensem bir dk durmam bu ruhsal çöküntüyle ama elimden baska birşey gelmiyor:(

çare1)deli numarası yapın, gereksiz yerde kahkaha atın, abuk sabuk konuşun.aklı başında ve akıllı akıllı konuşmayın.yani biraz tiyatro oynayıp bu tiyatroyu karşı taraf bu deliyle ne işim var diyene kadar devam ettirin.yüzünüzü çirkin gösterecek makyaj yapın.güzel görünmeye çalışmayın.tabii bu kadar şeye rağmen deli bile olsan seninle evlenmek istiyorum diyorsada yapacak bir şey yok.kaderde varsa üzülmek neye yarar büzülmek diyeceksin.tabiiki şaka maka ama bu sefer resmen ben seni istemiyorum deyip kavga edebilirsin.
çare2)ben dışardanda olsa lise okuyup daha sonra üniversite bitirip para kazanıp size bakmak istiyorum deyip ailenizi ikna etmeye çalışın .bu sayede kendi hayatınızıda kurtarmış olursunuz.bir taşla iki kuş vurmuş olursunuz.olumsuzluklardan olumlu şeyler çıkarmış olursunuz.
çare3)internet sitelerinde bu konularda ve bu sitede dualar mevcut .ne kadar okunması gerekiyorsa okuyun.okuyun ama iyiliklerde yapın.örneğin :kedileri ,hayvanları besleyin ,fakirlere yardım edin,maddi gücünüz yoksa bile yinede iyilikler yaparak dualarınızın gücünü arttırın.

çok güzel yardımcı olmuşsun hepsini denedim hepsini ama yok olmuyor kaderim ama ne bilyiim rabbim görüyo biliyor o merhametlerin merhametlisi biliyor içimi istemiyorum yardım edecektir illaki değilmi:(

bu kadar olumsuz şeyleri deneyipte yinede vazgeçmiyorsa , kendinizi bu kadar sevdirecek ne yaptınız?

Hayatta dik durmadığınız, baskılara eğildiğiniz sürece hep istemediğiniz şeyleri yapmak zorunda kalacaksınız, ailenizden korktuğunuz için mi susuyorsunuz, istemediğiniz bir adamla evlenmekten daha kötü ne yapabilirler size?
İstemiyorsanız, çıkın bi taşın üstüne istemiyorum diye bağırın, allah size bir ağız vererek yeterince yardım etmiş, derdinizi anlatıp konusabilirsiniz., susup oturursanız birşey değişmez.

Bir gün kolay olanla doğru olan srasında secim yapmak zorunda kalırsanız, zorda olsa doğru olanı secin demişti, çok sevdiğim bi yazar.
Kolay olanı secip dualar eder oturursun
Doğruyu yapmaksa zordur.

yaşım elli benim bu sitede bulunmamın bir amacıda naçizane yol göstermek .insanların nişanlıyken veya sözlüyken asla maske takmamaları ,istemiyorlarsa istemiyorum diyebilmelerinin önemini kavratmak.ilk tanışmada elektrik almadıysanız bunu söyleme cesaretini gösterin bu cesaret size bu dünyadaki cennetin kapılarının açılması demektir. bu kadar önemlidir.beğenmediğiniz ,ilk bakışta elektrik almadığınız kimseye yüz vermeyin.aileniz istese bile .bu cesareti gösterin.polyannacılık oynamayın, belki ileride severim demeyin,ilk bakış ve ilk izlenim çok önemlidir.tabii ki daha sonrasıda önemlidir ama sevmediğiniz bir insana asla ve asla laf olsun diye seni seviyorum deme saçmalığını yapmayın.

bu kadar olumsuz şeyleri deneyipte yinede vazgeçmiyorsa , kendinizi bu kadar sevdirecek ne yaptınız?

aslında hiç bişey sevmedinmi daha çok seviliyorsun herhalde:(

Hayatta dik durmadığınız, baskılara eğildiğiniz sürece hep istemediğiniz şeyleri yapmak zorunda kalacaksınız, ailenizden korktuğunuz için mi susuyorsunuz, istemediğiniz bir adamla evlenmekten daha kötü ne yapabilirler size?
İstemiyorsanız, çıkın bi taşın üstüne istemiyorum diye bağırın, allah size bir ağız vererek yeterince yardım etmiş, derdinizi anlatıp konusabilirsiniz., susup oturursanız birşey değişmez.

Bir gün kolay olanla doğru olan srasında secim yapmak zorunda kalırsanız, zorda olsa doğru olanı secin demişti, çok sevdiğim bi yazar.
Kolay olanı secip dualar eder oturursun
Doğruyu yapmaksa zordur.

haklı konusuyorsunuz ama keske durumumu bir kendi gözünüzle görebilseniz bilseniz ne durumda olduğumu:(

yaşım elli benim bu sitede bulunmamın bir amacıda naçizane yol göstermek .insanların nişanlıyken veya sözlüyken asla maske takmamaları ,istemiyorlarsa istemiyorum diyebilmelerinin önemini kavratmak.ilk tanışmada elektrik almadıysanız bunu söyleme cesaretini gösterin bu cesaret size bu dünyadaki cennetin kapılarının açılması demektir. bu kadar önemlidir.beğenmediğiniz ,ilk bakışta elektrik almadığınız kimseye yüz vermeyin.aileniz istese bile .bu cesareti gösterin.polyannacılık oynamayın, belki ileride severim demeyin,ilk bakış ve ilk izlenim çok önemlidir.tabii ki daha sonrasıda önemlidir ama sevmediğiniz bir insana asla ve asla laf olsun diye seni seviyorum deme saçmalığını yapmayın.
polyanacılık değilde korkumdan yapıyorum çünkü ayrılık kelimesinin a sını agzımdan cıkardıgımda herkes bir tarafa yığılıyor kendimi öldürürüm diyenlermi dersiniz seni öldürürümmü diyenler ne ararsanız var ve nişanlımda nasıl bir sevgisi varsa artık bıraköimıyor bi türlü ama o bıraksa tek kelime etmezler cunku yasadım o olayı o ayrılmak ısteyınce problem cıkartmıyorlar oyuzden dua arayısındayım belki rabbim sogutur onu bnden:(

öncelikle yorumunuz için çok saolun böyle açıklıyım size elhamdülillah müslamanız ama acıkcası söylediğiniz şey onları pek ilgilendiricegini sanmıyorum evlenince seveceğimi düşünüyorlar bilmiyordum büyü olduğunu rabbim affetsin beni dua niyetine okudum ben büyü olarak değil o bile işe yaramadı malesef dahada bağlandı sanki bana çok iyi biri aslında ama insan sevmeyince dünya zindan gibi geliyor insana ölü gibi yasıyor insan gülmek bile bana yorucu geliyor artık yaza düğün var ailem problem cıkartmasın diye organizeyi vs işleri ben hallediyorum onların onünde sırf üstüme gelmesinler diye:( ne olur arkadaslar benden buyuk ve kucuk olabilirsiniz bilmiyorum ama benide bi kardesiniz gibi görüp bana yardım edin:(

Öncelikle intihar gibi şeyler düşünmeyin intihar hiçbirşeye çare değil,ben öyle sanıyorum ki siz bu baskılara yenik düşerseniz o kişiyle evlendiğinizde hayatta size birşeyleri hep baskıyla zorla yaptırıcak gibime geliyor yorumunuz bana byle bir izlenim uyandırdı
o kişi istediği kadar iyi olsun bir bayanla zorla evleniyorsa o iyi değildir

Yaza düğün var dediniz şu an kış mevsimine doğru ilerliyoruz yani ozamana daha çook var
öyleyse size yeni bir teklif sunayım,meslek kursları var sizin için bir araştırma yapayım ülkede en çok tercih edilen mesleğin sizinde yapabileceğiniz bir meslek belirleyeyim sonra yaşadığınız şehirde bunların ücretsiz kursları nerede var onları öğrenelim bu başlık altında veya özel mesaj aracılığı ile sizinle paylaşayım siz gideceğiniz kurs yerini belirleyin sertifikalı bir meslek alın elinize en çok tercih edilen mesleklerden olacağı işin iş bulmakta zorlanmazsınız diye düşünüyorum
bende bu konuda elimden gelen yardımı yaparım daha çok araştırırım sizin için
siz bir işe girdiğiniz zaman ayrı bir yol haritası belirleriz
bu konu başlığında konuşuruz bunu dilerseniz bilinçli başka arkadaşlarda fikirleriyle katkıda bulunur,bir meslek alıp işe girdikten sonra nasıl bir yol izlemeniz gerek bu konuda katkıda bulunurlar,yada dilerseniz devletin bu tür durumlar için ücretsiz danışman hizmetleri var onlara uğlaşır onlardan profösyönel yardım alırsınız
bu yardımdan nasıl faydalanacağınız konusundada size yardımcı olurum bu konu başlığı altında yada özel mesaj aracılığı ile
sonuçta elinize bir iş aldıktan sonrada yapılıcaklar bitmiyor bir ev tutmakla bitmez bir iş kendinizi güvenli biryere taşımanız gerekicek bu konuyuda düşünerek elinize meslek aldıktan sonra nasıl bir yol izlicenizi belirlemeniz gerekir,intihar etmeyi düşünüyorsanız bunu hayli hayli düşünmeniz gerekir hiçkimse canınızdan daha kıymetli değil.

Nedersiniz ?

Öncelikle intihar gibi şeyler düşünmeyin intihar hiçbirşeye çare değil,ben öyle sanıyorum ki siz bu baskılara yenik düşerseniz o kişiyle evlendiğinizde hayatta size birşeyleri hep baskıyla zorla yaptırıcak gibime geliyor yorumunuz bana byle bir izlenim uyandırdı
o kişi istediği kadar iyi olsun bir bayanla zorla evleniyorsa o iyi değildir

Yaza düğün var dediniz şu an kış mevsimine doğru ilerliyoruz yani ozamana daha çook var
öyleyse size yeni bir teklif sunayım,meslek kursları var sizin için bir araştırma yapayım ülkede en çok tercih edilen mesleğin sizinde yapabileceğiniz bir meslek belirleyeyim sonra yaşadığınız şehirde bunların ücretsiz kursları nerede var onları öğrenelim bu başlık altında veya özel mesaj aracılığı ile sizinle paylaşayım siz gideceğiniz kurs yerini belirleyin sertifikalı bir meslek alın elinize en çok tercih edilen mesleklerden olacağı işin iş bulmakta zorlanmazsınız diye düşünüyorum
bende bu konuda elimden gelen yardımı yaparım daha çok araştırırım sizin için
siz bir işe girdiğiniz zaman ayrı bir yol haritası belirleriz
bu konu başlığında konuşuruz bunu dilerseniz bilinçli başka arkadaşlarda fikirleriyle katkıda bulunur,bir meslek alıp işe girdikten sonra nasıl bir yol izlemeniz gerek bu konuda katkıda bulunurlar,yada dilerseniz devletin bu tür durumlar için ücretsiz danışman hizmetleri var onlara uğlaşır onlardan profösyönel yardım alırsınız
bu yardımdan nasıl faydalanacağınız konusundada size yardımcı olurum bu konu başlığı altında yada özel mesaj aracılığı ile
sonuçta elinize bir iş aldıktan sonrada yapılıcaklar bitmiyor bir ev tutmakla bitmez bir iş kendinizi güvenli biryere taşımanız gerekicek bu konuyuda düşünerek elinize meslek aldıktan sonra nasıl bir yol izlicenizi belirlemeniz gerekir,intihar etmeyi düşünüyorsanız bunu hayli hayli düşünmeniz gerekir hiçkimse canınızdan daha kıymetli değil.

Nedersiniz ?

benim o dediğiniz kurslardan sertifikam var kuaför dalında ama çalışmama izin vermiyorlar nişanlımla ailesi:( evet intihar çare değil gercekten dediginiz gibi ama keske maddi manevi bir desteğim olsa aile bile artık gözümde yok hani bir terim varya kurban olmak diye benim öz ve öz annem beni o kişiye ve ailesine kurban eden bir ailem var malesef:(

Sayın kara-talih, sıkıntınızı kısa sürede çözersiniz umuyoruz.
Forumumuzda flood yani ard arda mesaj göndermek yasaktır( lütfen kurallara bakınız)
Birden fazla iletiye cevap vermek için her iletinin altında sağ köşedeki alıntının yanındaki çoklu alıntı kutucuğunu işaretleyip sonra teker teker her biri altına cevaplarınızı yazabilirsiniz. Ya da alıntı yapmadan tek iletide herkese ayrı ayrı cevap yazabilirsiniz ya da önce birisinin yazmasını bekleyip sonra devam edebilirsiniz.

Ayrıca konu başlıklarında yardım edin ve çok acil ifadelerine sıcak bakmıyoruz, lütfen konu açarken seçtiğiniz başlığın konu hakkında bilgi vermesine özen gösterin, böylece yardımcı olabileceklere de daha çabuk ulaşırsınız
İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri