Negatif etkiler mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan selonika
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selonika

Kayıtlı Üye
herkese merhaba. yaklaşık 2 yıldır kendimi asla olumlu düşüncelere çekemiyorum. Ne yaptıysam başarılı olamadım. Beynimde sürekli takıntı halinde konuşan sesler var ve bu sesler bir anda kalbin duracak, öleceksin diye fısıldıyor. Resmen manyak oldum. Her an kendimi kontrol etmekten hayatımı yaşayamıyorum. Psikolojik sorun mu? Bana yardımcı olabilecek, bir fikir verebilecek var mı?

herkese merhaba. yaklaşık 2 yıldır kendimi asla olumlu düşüncelere çekemiyorum. Ne yaptıysam başarılı olamadım. Beynimde sürekli takıntı halinde konuşan sesler var ve bu sesler bir anda kalbin duracak, öleceksin diye fısıldıyor. Resmen manyak oldum. Her an kendimi kontrol etmekten hayatımı yaşayamıyorum. Psikolojik sorun mu? Bana yardımcı olabilecek, bir fikir verebilecek var mı?
bu konuda Urum beye ulaşmanız sizin için iyi olacaktır, kendisi bu konularda uzman birisi

Psikolojik sorun gibi bence. O sesleri duydugun zaman dilin de konusuyormuş gibi hareketleniyor mu? Otomatik düşünceleri araştırın
Dilimde böyle bir şey olmuyor. Ama sanki ne yaparsam yapayım kalbim pıt diye duracak ve öleceğim sanıyorum. Daha sonrasında bir ses boşver intihar et diyor. 1 sene önce ikiz bebek doğum yaptım. Doğumdan 2 ay sonra bir kızımı kaybettim. Ancak bu sorunlarım uzun zamandır mevcut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri