Özet geçersem eğer, uykuya dalıyorum, ard arda rüyalar görmeye başlıyorum, 2. rüyadan sonra rüya olduğunun farkına varıyorum, 4_5_6 diye sıralanıyor. Rüya içinde istediğimi mekan olarak yapabiliyorum. Mesela bir şehirde isem, deniz kıyısına gidemiyorum, bulunduğum mekanda örneğin, kovalanırken yavaş yavaş uçmayı öğreniyorum. Nasılsa rüya atla gitsin, çatıdan, balkondan vs.
Bu o kadar zevkli ve hoş bir duygu ki bütün herkesin yaşamasını istiyorum.
Saygılarımla...
çok çok benzer şeyleri paylaşıyoruz, saygılarımla;
ben de, özellikle çocukken rüyada olduğumun daha sık farkına varırdım; Farkına vardığımda bende uçma ya da atlama benzer işeyler denerdim;
Sürekli tekrarlayan üç rüyam arasında geçiş yapabiliyordum ve aslında rüyalar sadece bi film sahnesi ya da sekans gibi karmaşık değil,Yine de ara sıra rüyada olduğumun farkına vardığım oluyor ve bende evet farkına varırsam güçlü bi hisle uçmayı deniyorum; Bazen çok kötü ise rüya diyorum kendime uyan
Kaçıp-kovalnma ve izlenme temas ıoldukça yüksek benim de geçmiş rüyalarımda;
Uçma öğrenme ve uçmayı biliyor olarak uçma örnekleri de var;
Ses ya da zihinsel etkilerle de ilgili yorumlarım ve kendi deneyimlerim de var ancak bunun nasıl sunulabileceğini ve anlamlandırılabileceğini bilmiyorum;
AÇıkçası örneğin ben kafamda tam bir saat süren güçlü basınç hissi/ses benzerini hatırlıyorum ve olumlu yorumlamştım ama bunu bilemem;
Örneğin uykudan uyandım çünkü uyunabilecek gibi değildi ve yine de rahatsız olmadım bundan-iyi bi şey gibi hissettim bunu- ama anlatılacak gibi değil
Daha açık konuşursam Kasyopya CElseleri okuyorum ben örneğin; Bu CElselerin iletişim kurduğu kaynak kendinişöyle tanımlıyor; Bizim gelceğimiz-yüksek benliğimiz ya da varoluş rehberleri ve bize yardımcı olan kaynaklar ya da ışık varlıkları gibi;
Benzer deneyimlerini bu kaynağa soru olarak yönelten kişilere örneğin seninle çalışıyorduk yanıtını veriyorlar bazen; Çalışamların büyük çoğunluğu uykuda oluyor ve kiş ihatırlamıyor çoğunlukla;
Ben kafamda, epifizimde, vücudumun farklı bölgelerinde benzer hisleri ki bazen fiziksel olarak duyulabilir- zorlu ve rahatsız edici bile hissedilebilecek şeyleri oldukça deneyimledim ve bu yorum üzerine çok aldrımadım bunlara; kendimce yorumladım;
Ama öte yandanda bu kaynak ve çalışma ruh kaçırmlarından-tacizlerden ya da olumsuz varlıkların saldırıları benzerlerinden de söz ediyor;
Ben tutulma-kilitlenme ya da benzeri deneyim yaşadığımda kendimi iyi hissetmiyorum ve buna karşı çok yüksek direnç üretiyorum açıkçası,
Kendimi uayndırana-çözene kadar yada elimi kolumu oynatabilene kadar durmuyorum Ve bu iyi mi doğru mu, bu mu yapılmalı orada olan ne bunu da bilmiyorum ama benim tepkim bu oluyor;
Aynı açıkladığınız şekilde bu durumda uyanndığımı sanıp uyanmadığımı farkettiğim oluyor ve çok çok oldu bana da; Ki uykuda da uyandığımı sandığım benzeri/benzerleri de oluyor;
VE tüm bunlar için ben de mantıklı ve bütün açıklamalar ve bilgi arıyorum; Her şeyi açıklamasa da, Bizim bulabildiğimiz en nitelikli kaynak bu konuda yine Kasyopya Celseleri oldu;
Ama örneğin benim ev içinde materyal gözlemim felan yok yine de;
ama şunu belirtmeliyim, bunları anlatmanıza-paylaşmanıza ve bunları duyduğuma sevindim, Çünkü açıklayamıyoruz ya da yalnız değiliz;
Her neyse, tekrar saygılar