Nasıl yani düz duvara tırmanırken miBirde ilginçtir 33 yaşımdayım, bu yaştan sonra boyum uzadı.
bu kadar vitamin vücuduna ağır gelmiş olabilir mi? o ışık görmen vs. bence buna bağlıMesela benim sol bilek ve elimde Karpal Tünel Sendromu var. Elimde uyuşmalar, kasılmalar oluyor.
Bu geçmedi, ama,
Son zamanlarda kemiklerim ağrıyor, sızlıyordu, halbuki güçlü ve her gün D3 vitamini içen biriyim...
Bu kemiklerimdeki o ağrıları sanki geçirdi gibi.
Ama bütün bunların olacağını hiç aklıma getirmemiştim, hani filmde Raiden'ın gözlerinde elektriklenmeler olur ya bende de benzer bir şekilde elektriklenmeler oluyor.
bu kadar vitamin vücuduna ağır gelmiş olabilir mi? o ışık görmen vs. bence buna bağlı
Nasıl yani düz duvara tırmanırken mi
Hahahaha boyun mu uzadı?
Trolleyecek daha iyi yerler var, dikkat et derim.dddd
İçeriğindeki maddeleri biliyor musunuz? Araştırdım bulamadım. Bulabildiğim tek şey ginseng. Ginseng direkt olarak beyni etkiler. Enerji verir uykusuzlugu hissetmezsin. Bu tür şeyler kullanmayın benceBunu yedikten sonra günün her vakti oluyor, bunu da yeni fark ettim.
İçeriğindeki maddeleri biliyor musunuz? Araştırdım bulamadım. Bulabildiğim tek şey ginseng. Ginseng direkt olarak beyni etkiler. Enerji verir uykusuzlugu hissetmezsin. Bu tür şeyler kullanmayın bence